Geachte familie van Kooij Helemaal het einde

Eerder schreef ik al open brieven naar de Familie Pos, en Familie van Wijchen, en nu is Familie van Kooij aan de beurt. Wat hebben jullie het zwaar gehad de aflopen weken, en wat zijn jullie een inspirerend gezin. Hierbij mijn open brief aan jullie. Want ook jullie heb ik een aantal dingen te vertellen.

Geachte familie van Kooij van Helemaal het einde,

Het is niet altijd even makkelijk geweest de afgelopen weken. Een gebroken rug op 3 plaatsen, en dat enkel omdat je je wilde voorzien van een klein beetje luxe. Nouja luxe, voor ons is water uit de kraan heel normaal, maar bij jullie in Chili is dat andere koek. Ik heb wat dat betreft ook echt bewondering voor jullie. Hoe jullie het allemaal maar even doen, een huis laten bouwen, die echt onwijs mooi is geworden trouwens!

Knap werk!

Wat hebben jullie ook eigenlijk heerlijke kinderen. Allemaal uniek op hun eigen manier. Enorme dierenvrienden allemaal, en wat heb ik moeten slikken een aantal weken geleden toen de kippen werden doorgebeten door de vos. Ik baalde echt enorm voor jullie, want had het prachtig gevonden als jullie helemaal zelfvoorzienend werken. Wie weet in de toekomst dat er nog een aantal kippen komen? Maar dan wel met iets meer beveiliging voor de beestjes.
Waar ik misschien nog wel meer van baalde en ook enorm van schok is het ongeluk van Jeroen. Jongens, niet normaal hoor! Ik dacht even dat je letterlijk alle botjes in je lijf gebroken had. Zag er echt niet goed uit op tv, laat staan hoe het in het echt geweest moest zijn. Gelukkig zijn er maar 3 wervels gebroken, en staan ze gelukkig netjes recht. Blijf alsjeblieft rustig aan doen, en herstel hier maar goed van, want het is niet niks!

Mooie levenswijze

Yoga is voor mij echt nieuw, ja tuurlijk heb ik er wel eens over gehoord en wat gezien. Maar nog nooit eerder heb ik me er zo in verdiept als dat ik nu naar het programma kijk. Hopelijk kunnen jullie er weer mee verder en straks op deze manier geld verdienen voor jullie levensonderhoud. Want dat gun ik jullie echt!

Lieve van Kooij familie, ik wens jullie alle goeds in Chili, en ik kijk elke maandag uit om jullie weer op beeld te zien.

Liefs,
Carolien

Lees ook de andere open brieven;
Familie Pos
Familie van Wijchen

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Geachte familie van Kooij Helemaal het einde

  1. Ik vind het maar een apart gezin, ze profiteren wel heel erg van die 2 mensen uit Chili. Maar goed ieder zo zijn ding toch?

    1. Ja ieder zo zijn eigen mening natuurlijk. Ben erg benieuwd hoe het verder gaat en of ze in het huis gaan wonen.

Comments are closed.