Gave verzenddozen bij Action!

verzenddozen van Action

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar nu besloot ik om ze toch maar mee te nemen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten en eerlijk, de dozen zijn echt heel leuk en vooral handig!
Ik nam 3 verschillende maten mee die ze hebben (ze hebben ook nog een koker verzenddoos) en laat ze graag aan je zien, want zeker voor Bloggers (of mensen die veel pakketjes verzenden) is dit enorm handig!

Als je veel pakketjes verzend of als blogger zijnde regelmatig een winactie houdt, dan zijn verzenddozen echt een must. Je kon ze al een lange tijd kopen bij de Hema, maar nu heeft Action nog veel betaalbaardere versies en ze zijn ook nog eens heel erg mooi. Alle varianten bevatten 2 stuks in de verpakking en daarmee heb je altijd een voorraadje in huis.

Verzenddozen?

Zoals ik al schreef hierboven nam ik 3 varianten mee.
1) Bubble padded envelope €0.59 per 2 stuks
Dit is een C5 formaat en ze hebben verschillende printjes van deze bubbeltjes enveloppen. Ik nam een versie mee met de tekst ‘Something just for you!’, wat ik zelf wel een leuke tekst vond voor op een enveloppe.

2) Mailing box €1.14 per 2 stuks
Deze komen in het formaat 17 x 24 x 8 centimeter en zijn ideaal voor de iets grotere pakketjes. Ik kocht hier 2 verschillende versies van (want ik kon niet kiezen!). Namelijk een setje met een roze doos en grijze stippen (met tekst ‘Something just for you’), met als 2e verzenddoos daarin een karton kleur met wit doorzichtige stippen en ook de tekst ‘Something just for you’. Versie 2 is een witte doos met grijze kleine stipjes met de tekst ‘Mail! Hooray!’, met als 2e verzenddoos weer een karton kleur met doorzichtige sprinkels waarbij ik moest denken aan donuts waar ook de tekst ‘Mail! Hooray!’ op staat.

3) Envelope shipping box €0.99 per 2 stuks
Dit is een A4 formaat die goed door de brievenbus past. Er past genoeg in maar zijn voor mij voornamelijk van toepassing als ik mijn boek ‘Bloggen doe ik zo!’ wil opsturen. Maar even serieus, de op drukkingen zijn wel echt heel tof!

Waar heb jij verzenddozen voor nodig?

Zoals ik al eerder schreef houd ik regelmatig winacties. Voor winacties heb je natuurlijk iets nodig waarmee je de prijs kunt opsturen. Vooral de mailing boxen vind ik echt heel tof en zijn een perfect formaat voor winacties op LiefsCarolien.nl. In het geval van een mailing box kost het maar 0.57 cent per box en dat is echt heel betaalbaar. En de printjes zijn ook erg leuk en vooral vrolijk. Eerlijk is eerlijk, met zo’n doos wordt je al vrolijk van een pakketje voordat je weet wat er in zit!

Kosten per verzendbox:
– Bubbeltjes envelop €0,29
– Mailing box €0,57
– A4 vezendbox €0,49
Pakketjes verzenden wordt weer leuk!

Heb jij de verzenddozen al zien liggen bij Action?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Gave verzenddozen bij Action!

  1. Zo leuk en heel apart.
    Hier ben al zo lang naar opzoek…..
    Handige tip voor als men pakketten wil versturen….

    Een fijne dag 😉

  2. Yes ik zag ze vandaag. Hopelijk blijven ze voorlopig in het assortiment. Momenteel heb ik ze niet nodig, maar je zal het maar net nodig hebben.

Comments are closed.