Gave tuinkussens voor onze tuin van tuinkussenstore!

tuinkussens van tuinkussenstore

Misschien heb je het wel eens gezien op mijn fotos maar wij hebben een hele mooi tuin (vind ik). Zowel plek voor zon als plek in de schaduw. En alles is zelfgemaakt. Bij een mooie zithoek horen natuurlijk ook tuinkussens.

We hadden al wel tuinkussens maar echt mooi zijn die niet. Het was een soort noodoplossing tot we geschikte kussen (en hoeveelheid) hadden gevonden. Die vond ik bij tuinkussenstore en moet je eens zien wat voor kussens. Echt super tof en precies wat wij voor ogen hebben!

Tuinkussens voor het bankje

tuinkussens van tuinkussenstore
Wij hebben in de achtertuin naast de deur een bankje gemaakt waar we begin van de ochtend en een deel van de middag in de zon kunnen zitten. Omdat we nog geen geschikte tuinkussens hadden hiervoor koos is ervoor hier leuke kussens voor te kopen. Ik koos voor een grijze kussen die precies passen op deze zelfgemaakte bank. Deze grijze kussens heten Panama grey en zijn 40bij 60cm en zijn waterdicht. De kussens zijn iets kleiner maar zodra je gaat zitten merk je hier niets van. De kussens zijn redelijk vol waardoor je erg comfortabel kunt zitten.

Tuinkussens voor onder het afdak

tuinkussens van tuinkussenstore
Mijn vader heeft in de tuin ook een groot afdak gemaakt waar we winddicht en regenvrij kunnen zitten. We hebben zelfs gave ramen erin! Omdat het iets te duur is om de hele zithoek in 1 keer aan te schaffen heb ik daar alleen hoekkussens voor aangeschaft. Deze panama taupe 60bij60 cm zijn perfect voor de hoeken. Ze zijn minder vol dan de grijze kussens maar voor de hoeken kan dit prima. Voor nu hebben we onze zelfgemaakte blauwe kussens nog maar in de toekomst komen hier grijze of bruine kussens voor in de plaats. De panama taupe kussens kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn ook waterdicht.

Alle kussens vind ik echt tof en zijn erg fijn. Door de stof blijf je niet plakken aan de kussen wat je bij meeste kussens wel hebt in de zomer. Zit jij wel eens buiten? Zit je dan liever in de zon of in de schaduw?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.