gastblog

Gastblog: Hobby’s van Demi

Lisse
Vandaag heeft Demi weer een heel erg leuk artikel voor jullie geschreven. Inmiddels hebben jullie al 2 artikelen van haar kunnen lezen, en vandaag kunnen jullie haar nog iets beter leren kennen. Ze deelt namelijk een artikel met hobby’s. Dit is de gastblog Hobby’s van Demi. Heel veel plezier met lezen.

Lieve lezers van Carolien,

Bloggen/lezen

Naast bloggen heb ik natuurlijk nog veel meer hobby’s, want door een bepaalde hobby ben ik deze hobby gestart. In groep 3/4 begon ik te leren lezen, eigenlijk wel wat eerder, en vanaf dat moment heb ik wel meer als 100 boeken verslonden. Ik ben dol op de verhalen, de fantasie die de schrijvers hebben. Dat zorgde ervoor dat ik zelf ook schrijfster wil worden. Op een dag las ik een boek, en daar las ik dat het hoofdpersonage een blog had. Ik ging Googelen en ontdekte leuke blogs, waarnaar ik zelf ook een blog ging maken. Dankjewel boek! En sinds dat moment, schrijf ik meer dan daarvoor. Want ik schrijf al sinds mijn 12e, maar sinds ik mijn blog heb, veel actiever.

Zwemmen

Naast bloggen en lezen doe ik aan zwemmen. Vroeger zwom ik ook wedstrijden, maar dat doe ik sinds mijn 14e niet meer. Ik heb A, B, C, snorkelen 1, 2 en 3 en redding zwemmen diploma’s.

Gamen

Gamen doe ik ook heel erg graag, en dan het liefst racespellen. Maar ik speel ook regelmatig schietspellen of voetbal. Ik ben ook dol op de Wii, en daar dans en sport ik veel mee. Even een halfuurtje boksen of dansen doet wonderen voor je fitheid. Racen doet me ook goed, vooral als ik boos ben, dan kan ik auto’s van de weg duwen en de snelheid overtreden, heerlijk. Dit doe ik niet in het echt hoor, wees maar niet bang.

Fotograferen/tekenen

Fotograferen is ook echt een passie. Vooral foto’s van de natuur en dieren. Meestal plak ik de mooiste in mijn scrapbook, waar ik ook tekeningen bewaar. Dat is ook een grote hobby van me, tekenen. Ik teken graag mensen, dieren en tekenfilmfiguren.

Koken/bakken

Maar ook koken bakken is echt mijn grote hobby. Ik kook super graag, vooral voor mijn ouders. Ik ben zelf vegetarisch, maar mijn ouders niet. Ik respecteer hun beslissing hierin. Bakken doe ik ook super graag, vooral cupcakes en taarten bakken. Het versieren vind ik ook erg leuk, het mooi maken zodat het bijna zonde is om op te eten. Daar kan ik me echt op uitleven.

Pretpark

En mijn allergrootste hobby: Achtbanen en pretparken. Ik houd zoveel van de snelle en hoge achtbanen. Walibi is mijn lievelingspretpark, met de tofste en leukste achtbanen van heel Nederland.

En muziek luisteren doe ik bij al mijn hobby’s, omdat ik echt geen dag zonder muziek kan.
Vraag: Wat zijn jullie hobby’s?

2 thoughts on “Gastblog: Hobby’s van Demi”

Comments are closed.