Freebie | Blogplanner 2020!

Ben jij steeds op zoek naar een blogplanner maar vind je niks wat voor jou werkt? Stop dan met zoeken want ik maakte een blogplanner 2020 die je helemaal naar wens en behoefte aanpast, helemaal gratis!

Zelf was ik (of ben ik) altijd op zoek naar een planning die precies aan sluit bij mijn blog. Tot nu toe zonder succes. Of de planners waren te langdradig, te kort en al helemaal niet vrolijk of kleurrijk. Ik ging dus op zoek naar iets wat ik zelf handig zou vinden bij het bloggen. Er zat niets anders op om zelf een blogplanner te gaan maken. Dat lukte!

De blogplanner voor 2020!

In deze planner die je gratis kunt downloaden in mijn webshop vind je verschillende onderdelen terug die ik zelf heel handig vind om te gebruiken. He, een ervaren blogger! Maar goed, je vraagt je natuurlijk af wat er nou allemaal in die blogplanner zit.

freebie blogplanner
Natuurlijk komen er Maandoverzichten in terug, net zoals de weekplanner (die je zo vaak kunt uitprinten als je wilt!). Maar los daarvan heb ik ook zaken als ‘Het financiële plaatje’, winacties, samenwerkingen, je social media groei bijhouden en een dagplanning.

Gebruik wat jij handig vind, hoe vaak je wilt. De basis elementen zijn er, aan jou de taak te gebruiken wat voor jou werkt.

Om niet de standaard zwarte lay-out te gebruiken heb ik gekozen voor een kleurrijk maar vooral vrolijk thema. Zo vind je er bloemen en roze tinten in terug. Maar alles is wel duidelijk qua lettertype en je hebt genoeg ruimte over om eigen ideetjes bij te schrijven.

Kies voor gemak, kies voor de gratis te downloaden blogplanner. Geen gedoe met je aanmelden voor een mailinglist, nee eenvoudig te downloaden via mijn webshop! Via deze link, of je klikt bovenaan op webshop!

Gebruik jij een blogplanner?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.