Fotoreportage Krakau ’16

Fotoreportage Krakau

Vorige week hebben jullie al mijn plogs kunnen lezen over de stedentrip die ik maakte naar Krakau. Vandaag is het tijd om mijn fotoreportage met jullie te delen. Benieuwd naar Krakau? Kijk dan zeker even verder.

Vandaag deel ik met jullie foto’s van Krakau die ik maakte tijdens mijn stedentrip. Over Auschwitz en Wieliczka zullen nog aparte fotoreportages volgen, evenals een informatief artikel. Maar nu is het hoogtijd om de vele foto’s met jullie te delen. Ik koos de mooiste uit voor dit artikel. Kijk mee naar mijn fotoreportage Krakau.

Fotoreportage Krakau

Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau
Krakau was prachtig! Ik wil er heel graag nog eens naar terug, want mis het behoorlijk. De stad is heerlijk levendig, er is onwijs veel te zien, en het verveelt gewoon niet. Daarnaast kun je er heerlijk eten, zijn de mensen ontzettend aardig en gastvrij, en stoppen auto’s altijd voor je als je wilt oversteken! Ik mis het, ik geef het gewoon toe. Volgend jaar hoop ik er iets langer naar toe te gaan, maar dan met de vouwwagen. Wie weet of dat gaat lukken, en of we met het hele gezin kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Mocht ik dus volgend jaar of over een aantal jaren weer in de omgeving van Krakau komen, ga ik zeker weer alles bekijken. De stad is zo mooi, en ik kan er uren op het plein zitten mensen kijken.

Vraag: Ben jij wel eens in Krakau geweest?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Fotoreportage Krakau ’16

    1. Was ook heel indrukwekkend! Echt prachtige stad om door heen te lopen. Vooral op het grote plein (oude stad), kijk je je ogen uit!

Comments are closed.