Fotoboek van Fotofabriek

fotofabriek
Ruim een week geleden mocht ik van de webshop ‘Fotofabriek‘ een A4 fotoboek maken. En vandaag deel ik heel graag mijn fotoboek met jullie. Het is een boek geworden met leuke foto’s en herinneringen aan mijn blog. Leuk om later nog eens in terug te kijken. Benieuwd naar mijn blog memorie?

Zoals ik hierboven al vertelde maakte ik een fotoboek met foto’s die op mijn blog te vinden zijn, of er nog op komen. Een fotoboek maken of andere producten ontwerpen is erg makkelijk op de site van Fotofabriek. De site is overzichtelijk, en netjes. De informatie is duidelijk, en makkelijk te begrijpen. Ik koos voor de A4 fotoboek, en ging aan de slag met het uitzoeken van foto’s die ik graag wilde gaan gebruiken voor dit boek. Hieronder op de foto’s laat ik een sfeer impressie zijn, want zo ziet mijn fotoboek er nu uit.

fotofabriek
Op de eerste pagina maakte ik een soort intro. Hierbij heb ik een duidelijke foto van mezelf ingevoegd. Het invoegen van tekstvlakken is erg makkelijk, je hoeft het alleen maar er na toe te slepen. Je kan een lettertype kiezen (er zijn heel erg veel keuzes!), de tekstgrote aanpassen, en natuurlijk ook een voorbeeld zien hoe het er uit komt te zien.

fotofabriek
fotofabriek
Deze 2 pagina’s vind ik onwijs mooi geworden. Ik twijfelde wel of deze foto’s wel mooi over zouden komen op papier, maar dat is meer dan goed gelukt! Echt prachtig.

fotofabriek
Ook deze foto vind ik erg mooi geworden. Hij lijkt hier op de foto iets overbelicht, maar dat is in het echt niet zo. Zelfs de kleinste details zijn scherp, en staan er prachtig op. Deze kwaliteit wordt ook gecontroleerd bij het kwaliteitslabel, waar een 8 tal aandachtspunten zijn waar op gecontroleerd wordt voordat je het product thuis ontvangt.

In totaal heeft dit fotoboek 24 pagina’s. Dat is het minimum bij dit fotoboek. Je kunt hem zelfs aanvullen tot 100 pagina’s! Dit fotoboek is te verkrijgen in een staande versie, of zoals mijn boek de liggende versie. Dit fotoboek kost €24,99.

Wat vind jij van mijn fotoboek/blog memorie, en waarvan zou jij graag een fotoboek willen maken?

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Fotoboek van Fotofabriek

    1. Dankjewel 🙂 Ik ben er zelf ook erg blij mee, hij is echt heel erg mooi geworden 🙂

  1. Super tof! Ikzelf heb ook al eens een boekje gemaakt (maar dan voor mijn ouders). Ze waren er mega blij mee!
    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn blog. Zin om mee te doen?

Comments are closed.