Footway – Betaalbare merkschoenen

Footway

Een aantal weken geleden mocht ik schoenen uit zoeken op de webshop Footway. Deze webshop heeft niet alleen een hele grote collectie met soorten merken en schoenen, maar zijn ook nog eens betaalbare merkschoenen. Mijn oog viel op een grijze soort, en ik laat ze dan ook graag zien op mijn blog. Daarbij koos ik nog een ander paar uit speciaal voor mijn moeder.

Tijdens mijn zoektocht naar een paar schoenen moest ik een keuze maken wat ik precies wilde. Jeetje wat vind ik dat moeilijk zeg, zeker online. Je kunt natuurlijk niet goed zien of de schoenen wel echt leuk zijn, en of ze wel lekker zitten. Op de webshop kun je wel heel makkelijk zoeken tussen wat voor soort schoenen je wilt. Wil je sneakers, laarzen of instappers? Je kunt het allemaal aanvinken. Ook kun je op merknaam zoeken en krijg je alle beschikbare schoenen in hun assortiment. Al snel viel mijn oog op addidas sneakers.

Footway – betaalbare merkschoenen

Footway
Ik koos voor mijzelf de addidas originals campus grey three. Ze zijn weer totaal anders dan de addidas schoenen die ik al heb. De schoen is van een soort suede stof, en zit heel fijn om de voet. Wel heb ik zelf nog de schoenen ingespoten zodat de stof mooi blijft.

Footway
Mijn moeder koos schoenen van het merk duffy uit. Deze simpele instappers zijn perfect voor de lente en zomer. Ze zitten heel fijn om de voet, hebben geen knelpunten. Zeker in de zomer als het erg warm is, zijn dit ideale schoenen om mee te wandelen, bijvoorbeeld op vakantie!

De schoenen worden uit Duitsland verzonden, en het duurt een paar dagen voordat het binnen is. Bij mij duurde het iets langer, en na het bedrijf te hebben gemaild gingen zij er meteen achteraan. Er was een fout bij het postbedrijf en hebben er gelijk achteraan gebeld waardoor de schoenen op vrijdag binnen kwamen (nadat ze maandag verzonden waren). Erg nette klantenservice, fijne website lay-out en de producten zijn ook makkelijk vindbaar op de site. Ik ga zeker vaker voor mezelf schoenen hier bestellen, zeker de Addidas zijn helemaal niet duur en hebben ook vaak fijne aanbiedingen. Ook hebben ze gratis retourneren en heb je 30 dagen bedenktijd. Ideaal dus als je twijfelt of ze wel mooi zijn en lekker lopen! Je kunt zo gewoon gratis terug sturen.

Kende jij deze webshop al? En koop jij wel eens merkschoenen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Footway – Betaalbare merkschoenen

  1. Deze webshop kende ik nog niet. Wat toevallig, ik plaatste vandaag in mijn KeeK op de WeeK ook sneakers van Adidas die ik nog graag wilde hebben voor mijn verjaardag. Ik had ze gepast in de winkel en deze zaten zo lekker. Zij lijken enorm veel op die van jou en suède zit altijd fijn! Toevallig ook in het grijs 😉
    Wat lief dat je ook lekkere stappers voor je moeder hebt besteld, daar zal zij zeker blij mee zijn!

    1. Zo dat is inderdaad toevallig! Wat leuk dat jij ze voor je verjaardag wilt hebben. Ze lopen echt heel erg fijn! Ben er heel erg blij mee, nu nog even wat beter weer en dan ga ik er echt van genieten. Ja mijn moeder is er ook heel erg blij mee. Altijd fijn om een ander ook blij te maken 😉

Comments are closed.