Food

Food Friday – nieuw concept!

rogaliki
Een nieuw concept, namelijk Food Friday! In dit artikel wil ik jullie graag vertellen wat je hiervan kan verwachten en hoe ik dat ga indelen. Benieuwd wat ik voor nieuws met jullie ga delen, en wat jullie van mij kunnen gaan verwachten? Lees dan zeker even verder.

Een nieuw concept op LiefsCarolien.nl dat is natuurlijk hartstikke leuk voor mij, maar natuurlijk wil ik van jullie ook graag weten wat jullie er van vinden. Daarom ga ik de komende 2 vrijdagen een recept delen, en wil ik graag van jullie weten wat jullie daarvan vinden, en of jullie meer willen zien hierover. Hoe ik dat daarna ga invullen laat ik voor nu even open.

Hoe kom ik bij Food Friday?
Ik ben dol op bakken, en koken doe ik ook erg graag. Al regelmatig zag je recepten voorbij komen op mijn blog, en het leek me leuk om daar een thema van te maken. Een vaste serie met elke week iets nieuws over koken of bakken. Dit kunnen zijn; recepten, tips & tricks, maar ook alles daarom heen. Eigenlijk alles wat met eten te maken heeft. Niet alleen leuk om te lezen, maar voor mij ook een hele uitdaging om zulke mooie foto’s daarvan te gaan maken.

Wat ik al wel kan delen met jullie is dat de komende 2 recepten, beide mijn favorieten zijn onder die categorie. Wat dit gaat zijn vertel ik nog even niet, en zal je volgende week te zien krijgen!

Laat me zeker in de reacties even weten wat je er van vind, en wat je misschien leuk vind om te gaan zien in deze nieuwe serie. Dat mag echt van alles zijn, zolang het maar met eten te maken heeft. Ik kijk uit naar jullie reacties, en heb al heel veel zin in alle artikelen die online gaan komen in deze nieuwe serie.