Filmpje: Mijn ochtendroutine

ochtendroutine
Al eerder schreef ik een artikel over mijn ochtendroutine, maar om hier echt een goed beeld bij te krijgen is een filmpje natuurlijk veel mooier. Vandaag daarom een filmpje over mijn ochtendroutine.
Het artikel over mijn ochtend routine vind je hier terug. En ben je al geabonneerd op mijn kanaal? Geheel gratis! Dat kan namelijk hier.

Voor het eerst deed ik een voice over, en wauw wat is dat eigenlijk lastig zeg! Neem me daarom niet kwalijk als er af en toe een foutje in zit. En dan wens ik je nu veel plezier met kijken!

De hydro dagcreme van de kruidvat; artikel hier
Max&more mascara; artikel hier

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

15 thoughts on “Filmpje: Mijn ochtendroutine

    1. Dankjewel, ik vond het zo enorm lastig! Haha, ik denk dat je dat gewoon een paar keer gedaan moet hebben wil je het goed kunnen.

        1. Ja klopt, ik vond het heel leuk om te doen 🙂 Er gaan vast nog meer filmpjes voorbij komen met een voice over. Alleen nu even bedenken wat voor filmpjes ik nog wil maken, want dat is een stuk moeilijker 🙂

Comments are closed.