Lifestyle

Filmpje: Avond routine

ochtendroutine
Vorige week liet ik mijn ochtend routine zien, en vandaag is het tijd voor mijn avond routine. Het is een winter versie (aangezien het nu nog winter is). Dus laten we maar eens snel gaan kijken hoe mijn routine er uit ziet!
Zoals ik al zei laat ik mijn avond routine aan jullie zien. Wil je mijn ochtend routine terug zien, klik dan hier.

In het filmpje vertel ik dat mijn avond routine elke avond op een ander tijdstip begint, maar wel doe ik elke dag dezelfde ‘handelingen’. Wat  ik niet liet zien, maar wel doe, is mijn lenzen uit. Ik kan makkelijk zonder lenzen een boek lezen, mochten daar vragen over komen. Ik heb mijn sterkte voornamelijk voor ver af.

Hebben jullie nog vragen, stel ze dan gerust hieronder in de reacties. En heb je een leuk idee, of wil je iets speciaals zien, dan mag je dat natuurlijk ook altijd laten weten hieronder in de reacties of in een mailtje. Heel erg bedankt voor het kijken, en tot morgen bij weer een nieuw artikel.

13 thoughts on “Filmpje: Avond routine”

  1. Leuk ik ga straks direct even kijken! Ik zou wel een keer je everyday makeup willen zien. Of je make-up stash!

    1. Dankjewel, dat is Treaclemoon. Ik heb ze gekocht in Duitsland bij de DMdrogist, maar je kan ze ook kopen bij de Albert Heijn.

Comments are closed.