werkplek
Lifestyle

Film favorieten – Juli

De laatste tijd heb ik weer een aantal films gekeken, en dit keer waren het alleen Nederlandse films. Elke maand deel ik een aantal films die ik die maand heb gekeken, en die ik zeker de moeite waard vond. Alle films die ik deel kun je kijken op Netflix of op Youtube, want daar heb ik ze zelf ook gekeken. Kijk je mee naar de film favorieten juli?

Film favorieten Juli

De meest uiteenlopende films zal je hier onder aantreffen. Ik kijk veel verschillende soorten films, en dat kan je dan ook gelijk merken hier onder. Welke jou favoriet is, dat lees ik natuurlijk graag in de reacties!

Zwart water

Een Nederlandse horror film.

Taped

Dit vond ik wel 1 van de betere Nederlandse film. Het is spannend, een mooi verhaal, en je wilt blijven kijken. Het verhaal speelt zich af in het buitenland, als de 2 op vakantie gaan. Er gebeurt iets, waardoor ze in de problemen komen en vrezen voor hun leven. Hoe het verhaal afloopt, en of ze het redden? Dat zie je natuurlijk in de film.

Moord wijven

Het je zin in een lach film, dan is deze film echt iets voor jou. Ik lach soms echt dubbel van het gedrag van de vrouwen. Je weet gewoon dat dingen nooit goed gaan verlopen met deze vrouwen, en dat het wel verkeerd moet gaan. En dat gaat het ook!

Tbs

Ook deze film vond ik 1 van de betere Nederlandse film. Het verhaal is spannend, en je wordt er echt in mee genomen. Ook wordt je gewoon extreem nieuwsgierig wat er gaat gebeuren, en vooral hoe het gaat aflopen.

Ik kijk steeds minder films, en ik volg op dit moment alleen series. Dus of ik volgende maand door blijf gaan met het delen van een nieuwe lijst films is en blijft nog even onzeker.

Vraag: Welke van deze films spreekt jou aan, en heb jij deze films misschien al gezien?

8 thoughts on “Film favorieten – Juli”

  1. Ik vond Zwart Water geweldig en TBS best goed. Moordwijven was mijn ding niet zo en taped heb ik nog niet gezien. Ik hou van oude nederlandse films, zoals Turks Fruit, Keetje Tippel, De Johnsons (geweldige horror), Antonia etc.

    1. Je moet echt van Nederlandse films houden om ze leuk te vinden. Ik moet zeggen dat ik de meeste wel leuk vind.

  2. Deze films heb ik nog niet gezien. Mijn favoriete film van juli is absoluut Me Before You!

  3. Ik houd van moordwijven!!!!! Verder vond ik afgelopen maand me before you heel mooi. Echt een tranentrekker!

  4. Ik heb nog geen enkele van deze films gezien, maar moord wijven lijkt me echt onwijs gaaf!! Zelf heb ik de afgelopen maand heel erg genoten van Finding Dory! 🙂 x

Comments are closed.