Figs&Rouge recovery serum

recovery serum
Zelf kende ik het merk Figs & Rouge al door de Styletone box, maar dat ze ook serums hadden voor je gezicht, dat wist ik dan weer niet. Vandaag laat ik je kennis maken met de recovery serum van Figs & Rouge, en vertel ik je graag alles over dit product, en wat ik er van vind. Lees je mee?

Figs & Rouge heeft nu al een tijdje een nieuwe skincare lijn. De droge, geïrriteerde huid op ons voorhoofd, rondom de ogen en zelfs voor op je handen. Je herkent het vast wel, het kan behoorlijk irritant zijn. Het serum is speciaal ontwikkeld en zorgt ervoor dat je geen droge plekken meer hebt, en zelfs je geïrriteerde huid verzacht. In het serum zit Hazelaar extract dat er voor zorgt dat je huid jong blijft, royal jelly dat zorgt voor een anti verouderende en herstellende eigenschappen, en ‘eye bright’ voor een verzachtende werking. Ook blue daisy en aloe vera zorgen voor verkoeling en helpen beide om irritatie tegen te gaan. Breng het serum aan op een schone gereinigde huid. ’s Morgens als eerste product en ’s avonds voor je nachtcrème.
styletone maart

De verpakking ziet er netjes uit. Geen hele speciale dingen die opvallen, en eigenlijk vind ik dat ook gewoon prima voor een beauty product. Het hoeft niet altijd kleurrijk of luxe uit te stralen. Het gaat tenslotte om het product wat in de verpakking zit!

Recovery serum

Bij het aanbrengen van dit serum merk ik al meteen dat je maar heel erg weinig product nodig hebt. Het smeert heerlijk uit, en het voelt heel even iets nattig aan op de huid. Het trekt snel in, en voelt dan aan alsof je een maskertje op je gezicht hebt aangebracht. Maar ook dat verdwijnt al snel, waarna je een dag/nacht crème aanbrengt. Na één keer gebruiken zag ik niet heel veel verschil. Maar na een week dit product te gebruiken merkte ik dat mijn droge voorhoofd, niet meer zo droog was als daarvoor. Ook leken de vlekjes iets minder te zijn geworden. En de vettige plekjes op je gezicht zijn ook spontaan verdwenen. Het voelt schoon aan, en glimt niet meer. Ik vind het een heel erg fijn product dat ik graag gebruik.
recovery serum

Of ik het nog een keer zou aanschaffen weet ik niet, ik vind het product toch best prijzig (€31) al doet hij wel heel goed zijn werk, en kun je erg lang met deze tube doen.

Gebruik jij wel eens een serum? Zo ja, welke gebruik jij en kun jij aanraden? Zo nee, waarom gebruik je geen serum?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.