Beauty Personal Review

Figs Rouge lipbalm – Cherry blossom

Toen ik dit product zag, werd ik meteen heel erg vrolijk. Het heeft een hele mooie verpakking en wie kan daar nu niet vrolijk van worden? Het product waar ik het over heb is de Figs Rouge lipbalm in de smaak/geur Cherry Blossom. Maar wat is er nu zo bijzonder aan dit product? En wat voor merk is dat? Ik vertel het jullie allemaal in deze review, dus lezen jullie mee?
DSC_1751

Figs Rouge lipbalm

Het merk Figs & Rouge komt oorspronkelijk uit Engeland, en het heeft alleen maar 100% natuurlijke producten. Het merk Figs & Rouge maakt lip en huid producten, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke ingrediënten.
Ik heb een lip product gekregen en daar ga ik jullie alles over vertellen. De lipbalm die ik kreeg is in de geur/smaak Cherry Blossom, en ruikt dus heerlijk naar een frisse kersen geur. Het is niet te zoet, waardoor hij meer toegankelijk is voor veel mensen.
DSC_1773

Wat  ik zo fijn vind aan dit product is dat je een mooi subtiel kleurtje op je lippen hebt zitten, en dat het product je lippen ook gelijk verzorgd! Dit product hydrateerd de lippen en laat je lippen stralen. Met de mooie licht roze kleur heb je een lange tijd een mooie gezonde glans op je lippen!

DSC_1774
Dit vind ik helaas wel iets minder handig, doordat je geen apart stukje hebt kun je het niet zo heel makkelijk aanbrengen op je lippen. Daarnaast is het dan wel weer heel makkelijk op je vinger aan te brengen en daarna alsnog met je vinger makkelijk aan te brengen op je lippen. Het is een vrij compacte gel achtige structuur en het blijft makkelijk zitten op je vinger. Het is niet heel erg vloeibaar, wat ik zelf wel prettig vind. Het is een 12 ml tube waardoor je het makkelijk mee kunt nemen in je schooltas / werktas / toilettas / etc.

DSC_1778

Zoals je op de foto hier boven kunt zien geeft het mijn lippen een hele natuurlijke roze kleur. Je zou haast zeggen dat ik alleen maar een lipbalsem op mijn lippen heb gesmeerd. Maar nee hoor! Het is echt dit product, de geur van kersen ruik je er wel duidelijk in terug, maar het is absoluut niet storend!

De ingrediënten:
–  Ricinus Communic (Castor) seed oil
– Hydrogenated Castor oil
– Cera Alba (Beeswax)
– Copernicia Cerifera (carnauba) wax
– Cetearyl Alcohol
– Aroma
– Lauryl laurate
– Limonene
– Olea europaea (olive) fruit oil
– euphorbia cerifera (candelila) wax
– Hydrogenated soybean oil
– Glyceryl stearate
– Benzyl Alcohol
– CI 45380
– CI 15850

Ik vind het nogal een behoorlijke lijst met ingrediënten voor een 100% pure en natuurlijke lipbalsem.
Dit product is te koop online, of via hun eigen webshop. De waarde van dit product is 6,73euro.

Wat vinden jullie van een 100% natuurlijke lipbalm?

Veel liefs,
Carolien

11 thoughts on “Figs Rouge lipbalm – Cherry blossom”

  1. Inderdaad hele rare ingrediënten voor een natuurlijke balsem haha, maar leuk artikel!

    Heb je trouwens genomineerd voor de liebsted award 😉

  2. 100%? Nou met al die ingrediënten denk ik daar anders over hahah. Maarja ze moeten wat verkopen. Ik vind het wel een mooie lipbalsem maar ik ben zelf niet zo’n fan van tubetjes. Verder erg leuke review! 🙂

  3. Je verwacht toch honderd procent waar natuurlijk ingrediënten in zitten die natuurlijk zijn wel raar dan. Is een leuk verhaal.

  4. Wat een leuke lipbalm! 🙂 Ik vindt de verpakking enorm vrolijk en het spreekt je meteen aan 🙂 Liefs! x

Comments are closed.