Figs & Rouge | Handcreme

Figs & rouge kende ik al van de lipproducten, maar toen deze handcremes in de Styletone box van Februari zat, was ik ontzettend benieuwd of dit wel iets zou zijn. Wat ik er van vind, en of dit product wel natuurlijk is, lees je in dit artikel.
styletone


De lipproducten die ik al kende, en je ook alles over kunt lezen op mijn blog (klik hier voor het lip artikel).
Zeg nou eerlijk, die verpakkingen zien er al onwijs vrolijk uit. Alleen daarom zou ik het al in mijn winkelmandje leggen. Het doet me gelijk denken aan de zomer, zo vrolijk met alle kleurtjes.  Ik laat je vandaag 2 geuren handcrème zien van het merk Figs & Rouge.

Figs & Rouge – Mango mandarin
figs and rouge
Deze handcrème ruikt echt tussen een mix van mango en manderijn. Heerlijk een wat zoetere geur. Voor de mensen die niet van zoete geuren houdt. Het is echt te doen. Het is niet brem zoet, maar een hele mooie iets zoete geur die vooral heel erg naar fruit ruikt. Ik ben er echt dol op. In de handcrème zit shea butter verwerkt, wat je handen extra zacht maakt. Deze crème is gewoon wit (kun je onderaan het artikel ook zien).

Figs & Rouge – Rose berry
figs & rouge
Dit is echt mijn favoriet bij deze 2 crèmes. Het ruikt naar een vruchtentaart. Heerlijk hoe je de roos en bes terug ziet komen in de crème. Ondanks dat bessen hun nodige kleur afgeven is de crème gewoon wit. De verpakking is ook erg schattig met de roosjes die zijn afgebeeld.

figs & rouge
Zoals je kan zien zijn beide crèmes heel erg wit. Het smeert heel fijn uit, en het is een vette crème. Ondanks dat het een vette crème is trekt hij wel erg snel in. De geur ruik je nog uren daarna. Door de tube verpakking kun je zelf makkelijk de hoeveelheid bepalen. En is het erg makkelijk om even in je tas te stoppen als je een dagje weg gaat.

Ook wel leuk om te weten is dat deze handcrèmes niet op dieren worden getest. Deze handcrèmes en meer van dit merk kun je online kopen. Welke crème lijkt jou het lekkerste?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Figs & Rouge | Handcreme

Comments are closed.