Femme luxe blogger | Zomerse kleding geshopt!

femme luxe

Toen ik mijn bestelling deed bij Femme luxe keek ik onwijs uit naar alle items die ik had besteld. Het zou een heuze zomerse shoplog worden want alles wat ik bestelde was perfect voor de komende zomer! Maar toen kwam het pakketje binnen…

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik kreeg een pakketje waarbij ik al mijn vraagtekens had. Het was een heel klein pakketje en superdun. Toen ik hem uiteindelijk had opengemaakt was ik meteen teleurgesteld.

Zomerse kleding geshopt

Het was de bedoeling dat ik 2 complete outfits zou hebben, maar van de 4 items die ik bestelde, ontving ik er maar 2.
femme luxe
De items die ik bestelde waren een body, een jurkje, een topje en een broek. De items die ik ontving waren de broek en het topje. Daar was ik best wel teleurgesteld over want dit is natuurlijk wel mijn baan en als ik artikelen moet schrijven voor 45euro dan is het snel afgelopen natuurlijk. Maar goed, laten we terug gaan naar de kleding die ik wel ontving.

Welke kleding ik binnen kreeg

Als eerste is dat een topje. Deze cream kleurige top is gemaakt van een dikke stof en kun je door middel van touwtjes zo lang of kort maken als je zelf wilt. Zelf vond ik het wel fijn als het topje wat langer bleef en daarom maakte ik er alleen strikjes in zodat de touwtjes niet al te lang zijn. Het topje kost omgerekend (van dollar naar euro) €17,95.
Hieronder zie je een foto met het topje die ik bovenop de broek die ik ook ontving draag.

De broek is een mint groene high waisted flare leg broek, dat betekend dus met wijde pijpen. Iets wat ik zwoor nooit meer aan te trokken toen ik op de middelbare er mee gepest werd. Maar ik dacht, ik ben de baas over mijn lichaam en als ik iets aan wil trekken dan doe ik dat! De kleur vind ik echt geweldig maar ik moest bijna huilen toen ik hem aantrok. Hij zit prima, heeft wat stretch wat ook wel fijn is, maar dan die pijpen. Ik voelde mij zo onwijs dik door deze broek dat ik echt behoorlijke negatieve gedachten kreeg. Daarom ook een foto zoals ik hem nu op de blog deel want de foto waarbij ik sta wil ik niet delen, omdat ik mezelf daar ook echt niet mooi vind. En dat kan ook niet helemaal de bedoeling zijn van kleding. Dus ik ben er wel over eens geworden dat een flare broek niets voor mij is, deels door het verleden maar ook omdat ik me er gewoon heel erg dik door voel (en volgens mij valt dat wel mee zonder die broek). De broek kost omgerekend €27,53 en dat valt nog redelijk mee voor broeken tegenwoordig. De stof ik wel perfect voor de zomer want hij is lekker dun en dus ideaal voor de warme dagen. Mocht ik de broek houden, dan zal ik sowieso de pijpen gaan innemen en die veel smaller maken.

Draag jij wel eens een flare broek?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.