Femme luxe blogger | Out of my comfortzone

grijze body femme luxe

Toen ik mijn bestelling deed bij Femme luxe keek ik onwijs uit naar alle items die ik had besteld. Het zou een heuze zomerse shoplog worden want alles wat ik bestelde was perfect voor de komende zomer! Daarnaast waren er ook items bij die ik normaal gesproken niet snel zou kiezen, maar wel graag eens wilde uitproberen! Maar toen kwam het pakketje binnen…

Voor dit artikel koos ik 4 verschillende items. Daarmee kon ik zeker 2 outfits maken! Een comfy setje van Femme luxe die ik eerder al koos in een donkerrode kleur, koos ik nu in een mooie blauwe kleur. Een spijkerbroekjes, een body en een crop top. Toen ik het pakketje binnen kreeg..

Out of my comfortzone!

Helaas mistte er weer een item, want toen ik het pakket open maakte zag ik het spijkerbroekje, de body en de crop top wel zitten, maar het comfy setje helaas niet. Dat vind ik persoonlijk wel heel jammer, want de laatste maanden gaat het steeds mis en worden niet alle items geleverd! Maar goed, terug naar wat ik wel heb ontvangen!

Als eerste de korte spijkerbroek die ik uit koos. De broek heeft de Blue stone wash distressed frayed hem demin shorts – tianna. Ik koos een maat 10, wat normaal echt veel te groot is voor mij (ik zit normaal tussen de 6 en 8 in). Maar pffh het was even wurmen hoor. Gelukkig kreeg ik hem wel aan, en eenmaal aan zit hij ook heel fijn maar ik had eigenlijk verwacht dat hij wat hoger zou zijn. Mijn navel komt er net nog boven uit en dat vind ik zelf wat jammer. Want als je mij al langer volgt weet je dat ik in mei 2021 een zware buikoperatie heb gehad en daardoor een groot litteken heb over mijn buik (vanaf net boven mijn navel tot op de lijn van de onderbroek). En ik had gedacht dat als ik nog een maat groter zou doen, dat hij dan net wat losser zou zitten zodat ik er een wat losser blouseje of truitje op kon doen en je zo helemaal geen buik zou zijn. Dus ik twijfel een beetje over deze broek! Laat in de reacties weten wat jij er van vind! Laat ik zeggen dat het misschien gewoon out of my comfortzone is!
broek en top femme luxe

Truitjes of toch wat anders?


Dan heb ik nog 2 truitjes, of eigenlijk 1 crop top en 1 body. De vorige body daar was ik zo blij mee, dat ik er nog wel 1 bij wilde. Ik koos voor een maat 8 van deze black ribbed off the shoulder crop top – kourt. Nou en dat had ook zeker geen maat kleiner moeten zijn! Wat zit dit straks zeg! Niet alleen bij mijn armen maar ook zeker rond mijn borsten. En die zijn echt niet al te groot hoor! Ik vind dit topje wel echt super leuk, maar zou daarvoor wel een iets hogere high waisted jeans op willen dragen. Omdat hij echt heel cropt is en ik mij minder comfortabel voel wat betreft mijn buik.
grijze body femme luxe

Als 2e en laatste item heb ik een grijze body die je kunt vinden onder de naam Grey Buttoned up short sleeve ribbed bodysuit – joni. Op de foto’s zag hij er echt super tof uit. En dat was ook mijn eerste reactie. Tot ik hem goed uit de verpakking haalde en ik de achterkant zag.

Toen viel ik even stil! Alsof ze een stuk vergeten zijn. Kijk zelf maar op de foto’s dan snel je wat ik bedoel! Ook deze bestelde ik in een maat 8, maar deze is dan weer veel te groot. Het gedeelte wat in mijn broek zit, krult zich daardoor helemaal op en zit niet bepaald fijn!

Welk item vind jij het leukste?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.