Femme luxe blogger | Mijn tweede bestelling

Yes, vorig week vrijdag kreeg ik dan eindelijk mijn tweede bestelling van Femme luxe binnen. Ik was helemaal happy want ik had namelijk hele leuke outfits uitgekozen en kon niet wachten tot ik ze binnen kreeg. Wat er allemaal in deze bestelling zat en of ik er ook blij van werk bij het uitpakken? Dat lees je natuurlijk in deze blog.

Op vrijdag 7 januari kwam het pakket van Femme luxe uit Engeland aan en dit keer is hij ondanks de feestdagen minder lang onderweg geweest. De bestelling deed ik namelijk op 19 december en is dus sneller geleverd dan de vorige keer. De mooie roze zak opende ik en ik zag gelijk dat alle 4 de items erin zaten. Yes!

Mijn tweede bestelling bij Femme luxe!

Het vest zag ik als eerste en hier was ik gelijk heel erg blij mee. Ondanks de split die aan beide kanten zit is hij echt heel leuk. Fijn stofje en echt een hele chille kleur want dit past overal bij. Wat mij betreft is dit echt het perfecte vest voor de lente en zomer. Het is niet heel erg dik dus ik zou hem nu met de kou nog niet dragen, maar straks als het weer warmer wordt gaat dit vest vaak gepakt worden, dat weet ik nu al! Met dit item uit mijn bestelling ben ik dus echt heel erg blij. Op de webshop heet hij de Stone knitted long sleeve pocket detail side split longline midi cardigan, kart.
vest beige

Voor de outfit die ik hier in deze blog deel heb ik het vest gecombineerd met een beige shirt (niet perse mijn eerste keuze voor bij dit vest) en een simpele skinny jeans.

Daarna pakte ik een heerlijke comfy trui uit de zak. Met deze as grijze kleur en zijn dikke stof is hij echt ideaal voor het koude weer dat we momenteel hebben. Het is een oversized trui met een capuchon en heeft aan de voorkant een grote zak. Op de site heet hij de Charcoal acid wash oversized long sleeve front pocket drawstring hoodie, niamh. Ook die heb ik voor deze blogpost gecombineerd met mijn simpele skinny jeans.

Helaas ben ik wel teleurgesteld!

Was ik met bovenste items heel erg blij, zijn er toch ook items in deze bestelling waar ik enorm teleurgesteld in ben! Ik bestelde namelijk ook nog een super leuk wit topje met van die poef mouwtjes (althans, dat leek zo op de foto) maar wat ik kreeg leek totaal niet op de foto.  Ook de skinny leather look pants was iets totaal anders. Waarom ik niet tevreden ben met die items?
Eigenlijk heel erg simpel. Het topje bestelde ik in maat S (8) dat pas ik normaal gesproken prima, ik zit namelijk tussen een 6 en 8. Maar dit topje lijkt haast wel een kindermaat, ik krijg hem echt in de verste verte niet dicht en ook de mouwen zijn een goede 40cm te kort. En nee dit hoort geen mouw te zijn die driekwart is of rond de elleboog, maar bij mij zit hij precies tussen de pols en elleboog en ook de lengte van het topje hoort rond de navel te zitten. Die van mij komt net onder de borsten, en nee stond niet vooraan toen ze die uitdeelde.
De skinny leather pants daarentegen bestelde ik ook in een maat 8, maar is zo groot dat hij gelijk afzakt. Gelukkig kan die die eventueel nog iets vermaken maar hier baal ik wel heel erg van.

De helft van deze bestelling is dus echt heel tof, daar ben ik heel erg blij mee. De andere helft is helaas niet wat ik hoopte. De volgende keer probeer ik beter te kijken naar producten die wellicht oversized zijn en iets beter bij het seizoen passen. De producten uit mijn eerste bestelling draag ik heel erg veel, die zijn echt heel goed bevallen! De oversized hoodie is sowieso een item die nu met het koudere weer ideaal is.

Welk item uit deze bestelling vind jij tof? Welke items had jij zelf uitgekozen? En heb jij tips met wat ik kan doen met de broek en het topje? 

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.