Femme luxe blogger | Mijn eerste bestelling!

Yes, eindelijk kan dit artikel online. Mijn eerste bestelling als Femme luxe blogger ging niet zonder slag of stoot. Ben jij benieuwd wat ik allemaal binnen kreeg, hoe deze eerste bestelling verliep en wat ik van de items vind?

Al maanden kreeg ik in mijn mailbox van een Engels bedrijf mailtjes binnen voor samenwerkingen. Ik was sceptisch in het begin en gooide ze vaak gelijk in de prullenbak. Tot oktober van dit jaar besloot het toch een kans te geven. Maar..

Mijn eerste Femme luxe bestelling

Ik deed mijn eerste bestelling bij Femme luxe dus half oktober en kreeg een seintje dat het naar mij onderweg was. Na 2 weken nog niets in de brievenbus, dus besloot ik te mailen. Ik moest nog een paar dagen afwachten. Toen er na een paar dagen nog niets was bezorgd besloot ik weer te mailen. Het pakket was verdwenen dus ik mocht een nieuwe bestelling plaatsen. Dat was begin november. Het duurde weer even en na 2 weken besloot ik weer te mailen aangezien er nog steeds niets bezorgd was. Dat was op 27 november. Ik kreeg te horen dat ze er achteraan zouden gaan en op 8 december kreeg ik een nieuwe melding dat er een pakket naar mij onderweg was (gok dat dit de 3e bestelling inmiddels is). Op 15 december kreeg ik een track&trace van DHL dat het eindelijk bezorgd zou gaan worden. Al met al duurde het meer dan 2 maanden voor ik mijn eerste bestelling zou zien. Dus dat vond ik heel vies tegenvallen. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik ondertussen wel heel benieuwd was naar de kleding!

Yes! De kleding van Femme luxe is binnen

Yes op 15 december werd de mooie knal roze zak van Femme luxe bezorgd. Ik opende de zak en zag er 3 items in zitten, eentje was helaas niet meer leverbaar dus ik ontving 3 items in plaats van 4. Maar wat had ik uitgezocht en wat vind ik van de items?Femmeluxe.co.uk

Als eerste een heerlijke sweaterdress of een oversized hoodie (het is maar net wat jij vind dat het is)in een beige kleur. Ik koos voor de maat 8 en hij zit echt heerlijk. Lekker oversized heerlijk warm door de fleece binnenkant en zelfs de mouwen zijn lang genoeg! Zoals je op de foto kunt zien valt hij lekker groot maar ook niet te lomp. Door de fleece binnenkant houd hij ook heerlijk de warmte vast wat ik als koukleum zeker kan waarderen!
Je kunt hem op verschillende manieren combineren en je zult hem ook nog een keer teru gaan zien bij de outfit artikelen. Voor dit artikel koos ik ervoor om het snel en simpel te houden en heb ik een spijkerbroek eronder. Met deze sweaterdress ben ik echt heel erg blij! Mocht je benieuwd zijn of hij nog in jou maat beschikbaar is? Dit artikel heet Stone oversized long sleeve drawstring front pocket mini hoodie dress savannah. Super lange naam maar zo staat het op de factuur.

Nog meer heerlijke items die ik uitgekozen heb


Als 2e zag ik op de site dat ze een aantal houthakkers blousejes hadden ik werd meteen verliefd op deze sage check print oversized button up pocket shacket isabella. Ze hadden nog meer kleuren maar deze salie kleur sprak mij het meeste aan. Niet te heftig maar lekker subtiel en redelijk neutraal qua kleuren. Deze bestelde ik in een maat S wat overeenkomt met de maat 8 in Engeland, althans daar ga ik vanuit want in het label staat een 8 en op de factuur maat s. Het is een heerlijke stof met binnen in weer een soort dunne fleece wat alle items hebben die ik in dit artikel laat zien.

Zoals je op de foto kunt zien is dit dus ook weer lekker oversized maar niet te lomp. Je kunt hem op verschillende manieren dragen. In eerste instantie wilde ik hem graag combineren met een leather look legging die ik ook had besteld. Helaas bleek die uitverkocht dus in dit artikel heb ik hem gecombineerd met een simpele spijkerbroek. De kleuren vind ik op de foto niet echt heel mooi uitkomen. Voor mijn gevoel zijn de kleuren in het echt veel mooier. Misschien dat ik ook deze nog eens laat terugkomen in een andere outfit artikel. Lijkt me ook onwijs leuk om te combineren met een spijkerjasje!

Het laatste item in de zak

Als allerlaatste zat er in de zak een heerlijke loungewear set die ik uitkoos. Het heeft een lila kleur (ze noemen het op de site mauve), en de set bestaat uit een hoodie en een jogger. Op de site heet deze set de mauve hoodie & skinny joggers tracksuit set bellamy. En skinny is deze zeker! Ik ging voor een maat 8 omdat ik zelf normaal ook een maat 36 heb en een maat 8 zou dus 36/38 moeten zijn. Laat ik zeggen dat de jogger wel past maar wel heel erg strak zat de eerste keer. De zakken zie je bijvoorbeeld extreem goed en het lijkt nu haast een soort plakkaat op mijn been. Super raar! De broek/jogger was de 2e keer dat ik hem aantrok al een stuk minder strak en dat zat ook gelijk veel fijner. Nu heb ik hem al een paar keer aangehad en zit hij perfect! De hoodie daarentegen zat gelijk echt perfect. Hij sluit mooi aan, de mouwen zijn perfect en de capuchon is een leuk extra detail.

Deze loungeset hoef je ook niet perse samen te dragen. Je kunt beide items ook prima los combineren en de hoodie kun je ook als een gewone trui dragen.

Wat vind ik ervan?

Ik baalde onwijs dat het zo lang duurde voordat het bezorgd werd. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. En dat er van de 4 items 1tje ontbrak vond ik ook jammer maar de itemw die ik wel ontving zijn echt heel leuk. De stof is heel fijn, lekker zacht en ook heerlijk warm.
Ook de communicatie vond ik erg prettig, als ik mailde werd er altijd binnen een dag terug gemaild. Ze pakte dingen snel op zoals dat het pakket verdwenen was en na 2.5week nog steeds niet geleverd was.
Ik ben tevreden!

Welk item is jou favoriet?

*Dit artikel geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Femme luxe blogger | Mijn eerste bestelling!

 1. Thank you for sharing a part of your world!.. wish you success and all the best in following your dreams!… 🙂

  Until we meet again..
  May your troubles be less
  Your blessings be more
  And nothing but happiness
  Come through your door
  (Irish Saying)

Comments are closed.