Femme luxe blogger | Laat de zomer maar komen!

Ik mocht weer een aantal toffe items uitzoeken bij Femme luxe. Dit keer wilde ik mij richten op items voor de komende lente en zomer. Ik ging voor 4 outfits, waarvan 3 jurkjes! Hoe ik deze producten vind en of ik ze zou aanraden, dat lees je hieronder!

Voor deze 4e keer wilde ik gaan voor een aantal outfits die ik de komende maanden zou kunnen dragen. Het werden 3 jurkjes en een vest. Omdat de maten van Femme luxe nogal verschillen per item vind ik het wel lastig om in te schatten van tevoren of iets gaat passen. Ik had dan ook bij 1 item al gelijk mijn twijfels.

Femme luxe outfits

Het werden dus 3 jurkjes en 1 vest. Het vest had ik vorige keer ook al gekozen in een beige kleur. Ook wilde ik graag de licht blauwe met het oog op de lente/zomer. Ik kijk erg uit naar krijgen van dit pakketje ook omdat ik dit keer items heb gekozen die ik normaal gesproken niet zo snel zou kiezen. Een beetje Out Of The comfortzone. Toen het pakketje binnenkwam zat er helaas een item niet in en dat was nog wel het jurkje waar ik het meest naar uitkeek. Maar goed we gingen dus aan de slag met twee jurkjes en een vest.

Blauwe vest
Laat ik gelijk beginnen met vest, want hier is toch wel iets opmerkelijks mee aan de hand. Ik ging voor een blauw vest en kreeg een grijs vest? het is hetzelfde model vest en wat ik de vorige keer ook had besteld in het beige en hij is in principe precies hetzelfde alleen hij is lichtgrijs. Ik vind hem erg fijn De stof is heel fijn hij is lekker oversized hij past overal bij. niets op aan te merken behalve dat ik een blauwe had besteld en een grijze kreeg best wel een beetje apart.

Femme luxe jurkjes


De website staat echt overvol met allerlei soorten jurkjes dus ik dacht laat ik eens met het oog op de zomer kijken naar een jurkje. Dat wilde dus eigenlijk 3 bij van haar een niet werd geleverd.

Het allereerste jurkje is grijs en ik vond hem onwijs mooi op de foto en toen ik het jurkje aan deed dat ik echt opslag verliefd. Het heeft een hele fijne zachte stof zit veel stretch in en hij valt tot over mijn knieën. Ik ben hier echt oprecht heel erg blij mee want hij staat mij, En ja dat zeg ik zelf echt heel erg leuk. dit jurkje heeft op de website de Grey Knitted bardot long sleeve bodycon midi jumper dress debbie. Ik bestelde een maatje S en die zit echt prima, er zit ook stretch in waardoor je hem ook prima met een maat M zou kunnen dragen. Nu heb ik van mezelf altijd een S.

Het 2e jurkje
Het laatste item koos ik een wit jurkje wat iets weghad van een blouse. ik bestelde een maat M omdat ik van tevoren al een beetje bang was dat hij misschien wat klein uit zou vallen. Maar dat hij echt zo klein uit zal vallen dat had ik niet verwacht, want zelfs een M krijg ik eigenlijk niet echt over mijn kont heen.

De stof rekt totaal niet mee en is heel stroef waardoor het aantrekken ook niet heel gemakkelijk ging. Ik vind het idee van dit jurkje wel echt heel tof, maar denk dat ik het echt over een aantal dagen weer moet proberen te passen als ik iets minder ben opgeblazen (laten we het houden op een bepaalde tijd van de maand). Voor nu baal ik gewoon dat hij zelfs met een maat M niet past! En hem vermaken tot een truitje (want het bovenste deel past wel) is ook geen optie omdat er een rits zit tussen de heupen en de taille. Wie weet zien jullie hem binnenkort toch aan en past hij wel op een later moment. Nu moeten jullie het helaas even doen met een foto van het jurkje op de grond.

Welk item die ik heb laten zien vind jij mooi? En welke item had jij gekozen als je zou bestellen bij Femme Luxe?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.