Femme luxe blogger | Een beetje gewaagd!

Ik mocht weer een aantal toffe items uitzoeken bij Femme luxe. Dit keer wilde ik mij richten op items voor de komende lente en zomer. Ik ging voor 4 outfits, waarvan 2 bodies, een broek en comfy setje! Hoe ik deze producten vind en of ik ze zou aanraden, dat lees je hieronder!

Voor deze 5e keer wilde ik gaan voor een aantal outfits die ik de komende maanden zou kunnen dragen. Het werden2 bodies een split broek en een comfy setje. Omdat de maten van Femme luxe nogal verschillen per item vind ik het wel lastig om in te schatten van tevoren of iets gaat passen. Ik had dan ook bij 1 item al gelijk mijn twijfels. Van alle items heb ik een maat 8, dat is een 36/38 al valt dat bij sommige stukken nogal klein uit!

Femme luxe outfits

Als eerste de bodies. De eerste body is een oud roze kleur (al vinden ze het bij Femme luxe chocolade kleur body). De body heeft een string model maar die hoef je niet perse dicht te doen. Hij is erg uitgesneden waardoor je hem echt alleen kunt dragen met een high waisted broek of legging.
De body heeft lange mouwen en heeft een soort rib stofje en 3 kleine drukknoopjes bij de hals.
Ik vind hem echt onwijs lekker zitten al moest ik wel even wennen aan het string model. Hierdoor ben ik bij dit item ook geneigd om de body niet dicht te dragen maar het gewoon in mijn broek te stoppen. Dit kan ook echt alleen met een high waisted broek/legging anders kun je het hoog uitgesneden model goed zien zitten.

De tweede body keek ik het meeste naar uit. Ik hoopte dan ook oprecht dat hij zou passen omdat je bij het model niet goed kon inschatten hoe hij zou vallen. Maar hij pas gelukkig! Deze witte body met zwarte stippen vind ik oprecht onwijs gaaf. Deze body heeft een gewoon model, dus geen string. Hierdoor zit hij ook gelijk veel fijner dan de andere body. Wat mij wel een beetje tegenvalt van deze body is dat het truitje wat er aan vast zit nogal apart vastgemaakt is. Daardoor moet je bij het aantrekken zelf de plooitjes erin goed zetten. Dit vind ik best wel een min puntje, maar verder zit hij onwijs lekker. De mouwtjes sluiten goed aan, het heeft een soort pofmouw effect die je op 2 manieren kan dragen. Off shoulder of zoals ik het op de foto draag. Daarnaast heb ik hem voor de foto even gecombineerd met de comfy broek van het setje wat ik hieronder nog ga laten zien.

Een broek en een comfy setje?

De laatste 2 items zijn een broek en een comfy setje. Als eerste de broek. Ik weet niet wat ze daarmee hebben gedaan maar het is echt onmogelijk om dit aan te krijgen. De pijpen gaan nog wel, maar dan het stuk wat rond je middel zou moeten zitten, die is echt extreem smal en onmogelijk om over mijn billen te komen. Niet dat ik enorme billen of heupen heb, maar dit model is echt helemaal verkeerd gemaakt. Daarnaast stond er dat het een stretch broek zou zijn, daardoor durfde ik dit item wel aan. Maar wat ik heb ontvangen is alles behalve een stretch broek en echt totaal niet zoals de foto’s. Ik heb dan ook geen foto’s van de broek, want ik krijg hem gewoon echt niet aan!

Als aller laatste het comfy setje. Ik besteld een wijnrode tracksuit en ik was heel benieuwd of het zou passen. En of hij past, hij zit geweldig! De mouwen zijn lang genoeg, wat echt al een wonder op zich is, de broek zit heerlijk. Ik ben hier echt onwijs blij mee! Er zit ook stretch in de tracksuit en verder is hij nauwsluitend waar ik zelf wel fan van ben. De wijnrode kleur vind ik mooier dan gedacht, al komt hij op de foto wel veel roder over dan hij in werkelijkheid is! Dit wordt echt één van mijn favoriete comfy setjes voor thuis. Sowieso ben ik daar sinds Femme luxe echt heel erg fan van, draag zeker wel een paar keer per week een comfy setje. Zeker als ik de deur niet uit hoef. Het setje heb ik in een maatje 8 (S volgens de verpakking) en zit voor mij echt prima.

Op de broek na (want daar ben ik echt niet tevreden over) ben ik heel erg blij met de items die ik heb gekregen. De bodies zijn echt heerlijk voor de lente en de witte ook zeker voor de zomer. Het comfy setje is dan weer echt geweldig voor thuis. Sowieso zijn de comfy setjes van Femme luxe echt geweldig!

Welk item vind jij leuk?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Femme luxe blogger | Een beetje gewaagd!

Comments are closed.