Femme luxe blogger | Comfy kleding shoplog!

Yes, er kwam weer een pakket van Femme luxe binnen. Ik was helemaal happy want ik had namelijk hele leuke outfits uitgekozen en kon niet wachten tot ik ze binnen kreeg. Wat er allemaal in deze bestelling zat en of ik er ook blij van werk bij het uitpakken? Dat lees je natuurlijk in deze blog.

Op donderdag 20 januari kwam het pakket van Femme luxe uit Engeland aan en dit keer is hij heel kort onderweg geweest, maar 8 dagen! De bestelling deed ik namelijk op 12 januari en is dus nog sneller geleverd dan de vorige keer. De mooie roze zak opende ik en ik zag gelijk dat alle 4 de items erin zaten. Yes!

Een comfy bestelling bij Femme luxe!

Het vest zag ik als eerste en hier was ik gelijk heel erg blij mee. Ondanks de split die aan beide kanten zit is hij echt heel leuk. Fijn gebreid stofje en echt een hele chille kleur want dit past overal bij. Wat mij betreft is dit echt het perfecte vest voor de lente en zomer. Het is dikker dan het vest van de vorige keer dus ik zou hem nu met de kou ook kunnen dragen! Met dit item uit mijn bestelling ben ik dus echt heel erg blij. Op de webshop heet hij de Stone knitted balloon sleeve side split longline midi cardigan emmy.

Voor de outfit die ik hier in deze blog deel heb ik het vest gecombineerd met een beige shirt (niet perse mijn eerste keuze voor bij dit vest) en een skinny jeans.

Daarna pakte ik een heerlijke comfy pak uit de zak. Deze roestkleur is nou niet echt een kleur die ik normaal snel zou pakken omdat het mij heel bleek maakt. Maar toen ik deze zag wilde ik hem graag een kansje geven! En maar goed ook, hij zit zo onwijs lekker en ik vind hem echt heel leuk. Een keer iets anders dan de standaard kleuren en items die ik uitkies. De trui is cropt en ik draag er zelf een hempje onder (nu zeker vanwege de kou maar in de zomer kan het prima zonder!). Ik draag een maat 8 en die zit voor mij prima. Op de website heet hij: Rust boxy cropped hoodie cuffed joggers loungewear set cailleigh. Ik ben heel erg blij met deze loungewear set!

Niet echt mijn ding!

In de zak zaten alle 4 de items die ik heb uitgekozen. Maar de komende 2 items zijn niet echt mijn ding!
Laat ik beginnen met het 2e loungewear set. Dit is de Stone off the shoulder jumper & drawstring high waisted joggers knitted loungewear. Allereerst is dit voor mij absoluut geen high waist, het komt net over mijn billen. De broek houd direct onderaan de trui op (kun je niet zien op de foto). Als tweede is de broek onwijs doorschijnend en zie je letterlijk alles wat eronder zit. De trui is veel dikker en dus niet doorschijnend, die zit verder prima. Kan ook los gedragen worden en de hals vind ik ook erg mooi. Maar die broek, nee dat trek ik niet weer aan!

Het laatste item wat ik koos is een jurk. Maar toen ik hem binnen kreeg bleken het een trui met driekwart mouwtjes en een rok te zijn die je samen kunt dragen als jurk. Ik had gelijk mijn bedenkingen. Het staat best wel leuk als ik hem aan heb maar deze schijnt ook heel erg door! Los daarvan zit hij wel heel erg lekker en is het een fijn stofje. Op de website heet dit item de cream knitted rib long sleeve jumper high waisted bodycon midi skirt co-ord-zar. Ook deze heb ik in een maat S en past prima! Ik denk dat ik hem als het wat warmer is nog een keer ga dragen en kijken wat ik er dan van vind!

Een gemengde bestelling dit keer. Met het vest en de roestkleurige loungewear set ben ik heel erg blij. Dat set heb ik al een aantal keren aangehad en is ook lekker warm! De andere 2 items moet ik nog even over na denken en wellicht het 2e loungewear set niet samen dragen maar enkel de trui. Tja, zo zie je maar dat niet alles er altijd uitziet als op de plaatjes!

Welk item uit deze bestelling vind jij tof? Welke items had jij zelf uitgekozen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Femme luxe blogger | Comfy kleding shoplog!

Comments are closed.