Favourite fits van Hunkemoller!

Favourite fits

Hunkemoller heeft al een tijdje een onwijs gave lijn in het assortiment zitten. Namelijk de favourite fits. Ik mocht de handige tool testen, en daaruit kwam iets heel leuks. Ik vertel je er graag meer over!

Misschien heb je het al voorbij zien komen, de favourite fits collectie van hunkemoller. Een hele mooie collectie speciaal gericht op een goed zittende bh. Ben jij je er van bewust dat je misschien niet de goede maat bh draagt? Weet je wel zeker dat hij wel echt goed zit? Nou ik heb de oplossing, althans Hunkemoller heeft de oplossing en ik deel hem met jou! Want jij verdient het om een goed zittende bh te hebben.

Favourite fits

Hunkemoller heeft een onwijs handige tool ontwikkeld waarbij je precies kunt kijken welke maat bh je nodig hebt. Ook komen er gelijk suggesties welke soort bh je dan kunt dragen. En je kunt zelfs nog je eigen wensen invoeren. Wat wil je nog meer? Ik ben dit oprecht echt een onwijs goede tool. Ik kwam erachter dat ik misschien niet helemaal de goede maat draag. Ik kocht zelf altijd een 75, maar via de tool kwam ik er achter dat ik eigenlijk een 80 nodig heb. Nu zal dat misschien nog wel gaan veranderen de komende maanden (vanwege de vocht die ik nog vast houd door de prednison).
Favourite fits

Wat is het voor tool?

Allereerst ga je naar de pagina waarbij je je bh maat berekend. Je kiest je land (Nederland bijvoorbeeld), daarna meet je je borstomvang in cm op. Dit kun je doen met een centimeter, of met een stuk lint die je later op kunt meten met een cm. Vervolgens kies je je cupmaat. Op de website staan handige plaatjes waarbij je kan zien wat je precies moet opmeten. Zo meet je bijvoorbeeld de borstomvang onder je borsten, en de cupmaat op het volle gedeelte van je borst. Zodra je jouw perfecte maat te zien krijgt kun je op de favourite fits uitzoeken. Deze bestaan uit 4 pasvormen. Om er achter te komen wat het beste bij jou past kun je ook weer gebruik maken van een tool.

De tool

Ontdek nu jouw sexy shape. Stap 1, de volheid. Hieruit kun je kiezen tussen 3 soorten. Daarna ga je door naar stap 2, de positie. Ook hier kun je weer kiezen tussen 3 soorten. Hier moet je zelf even kijken wat van jou van toepassing is. En dan als laatste stap, zijn de maten. Hier vul je de maat in die je eerder al uit de andere tool te zien kreeg. Vervolgens gaat de tool opzoek naar jou sexy shape. Ik kreeg hier bijvoorbeeld de perfect plunge & Beautiful Balcony te zien. En om nou jou bh te kiezen, kijk je tussen alle bh’s die onder dit kopje staan. Welke van deze vormen je ook kiest, ze zullen altijd goed zijn.
Favourite fits

Mijn perfect plunge

Nu heb ik natuurlijk ook zelf een bh geshopt via deze handige tools. Ik ging namelijk voor de voorgevormde beugel bh Fascination Doutzen. Een onwijs mooie bh met zwart kant. En de achterkant is net even iets anders dan je gewend bent van een standaard bh. Ook zit de sluiting aan de zijkant in plaats van aan de achterkant. Even wennen, maar hij zit echt als gegoten. Alsof het helemaal op jou lichaam gemaakt is.

Heb jij al kennis gemaakt met deze handige tools van Hunkemoller? En toevallig ook een bh uit hun collectie in je kast liggen?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Favourite fits van Hunkemoller!

Comments are closed.