Favoriete zomerhits van dit moment

verlanglijstje

De zomer is in aantocht, dat is al te merken aan alle warme dagen die we achter ons hebben. Om in die sfeer te blijven heb ik een lijstje gemaakt met mijn favoriete zomerhits van dit moment. Welke dit allemaal zijn vertel ik je natuurlijk graag. Wie weet zit er ook voor jou wel een nieuw favoriete liedje tussen.

Vind niet snel een liedje leuk, maar als ik dan toch echt verkocht ben, dan wil ik hem de hele dag horen. Een aantal van deze liedjes heb ik op een rij gezet, en er een leuk lijstje van gemaakt. Mijn favoriete zomerhits van dit moment zijn allemaal te vinden op YouTube en Spotify. Daar luister ik ze zelf ook regelmatig.

Favoriete zomerhits van dit moment

♥ Luis Fonsi – despacito
♥ Ed sheeran – Galway girl
♥ Alvaro Soler – Sofia
♥ Ed sheeran – Castle on the hill
♥ Starley – Call on me
♥ Levina – Perfect life
♥ James arthur – impossible
♥ James arthur – Say you wont let go
♥ Deorro – Bailar

Dit zijn een aantal liedjes die zeker in mijn mp3 speler staan voor de zomervakantie dit jaar. Ik kijk al uit om al deze muziek te gaan draaien in de auto op weg naar ons vakantieadres.

Wat zijn jou favoriete zomerhits van dit moment?

One thought on “Favoriete zomerhits van dit moment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: