Favoriete Yankee candle kaarsen – Winter

Favoriete Yankee candle kaarsen

Sinds ik vorige jaar een pakketje met Yankee candle kaarsen heb besteld, ben ik fan van deze kaarsen geworden. Waarom? Dat vertel ik je heel graag nog een keer in dit artikel. En ik vertel natuurlijk ook meer over mijn favoriete geuren van deze winter. De favoriete Yankee candle kaarsen op dit moment.

Favoriete Yankee candle kaarsen

Vorig jaar rond december heb ik een hele set kaarsen besteld van Yankee candle. Daar schreef ik destijds ook een artikel over, die je hier kunt teruglezen. Ook schreef ik 3 artikelen waarin ik de kaarsen reviewde. Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 terug. Dit jaar wilde ik graag een favorieten lijstje maken. Deze kaarsen ruiken zo lekker, en passen perfect bij dit seizoen, en de komende feestdagen die eraan zitten te komen. De kaarsen zien er niet alleen leuk uit door de kleuren, maar ruiken echt heel erg lekker. De geur blijft ook redelijk lang hangen in de kamer.
 Favoriete Yankee candle kaarsen

Welke zijn mijn favoriet?

Niet heel moeilijk! Berry Trifle, Snow in Love, Spiced Orange, Sparkling cinnamon, Cosy by the fire, Season of peace. Dat zijn de kaarsen die je hierboven ook op de foto ziet staan. Alle geuren hebben weer iets anders wat ik ontzettend fijn vind deze dagen. Warme en frisse geuren, waarbij je zin krijgt in plaidjes, kussen, en kaarsen! Wil je de reviews van deze kaarsen lezen, dan raak ik je aan om hierboven de linkjes aan te klikken van deel 1, 2 en 3. Daar vertel ik je alles over deze geuren, hoe ze ruiken en waarom ik ze lekker vind.

Vraag: Heb jij ook een favoriete kaars? En welke van deze Yankee candles lijkt jou het lekkerst?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Favoriete Yankee candle kaarsen – Winter

  1. Oh Snow In Love vind ik zo’n lekkere geur! Al kocht ik toch onlangs Macaron Treats in een medium jar en heb ik snow in love gewoon in een wax melt! 🙂

  2. Ik heb pas 1 Yankee Candle in de geur Moonlight.
    Ik vind hem heerlijk!

  3. oeh die Sparkling cinnamon lijkt me heerlijk. Ik ben helemaal weg van de geur van kaneel tegenwoordig. Zelf heb ik de kaarsen van air wick in de geur kaneel en deze brand ik dan ook graag.

    1. Is zeker een heerlijke kaneel geur! Ooh de geurkaarsen van Air wick zijn ook heerlijk. Brand momenteel nog een zomer geur van ze (met 3geuren in 1 kaars).

  4. Ik vind die geuren ook heel lekker! Mag ik vragen bij welke webshop/winkel je ze koopt? Ik doe het via verschillende sites maar die hebben allemaal niet zo’n groot aanbod in yankee candles.

    1. Ik heb de webshop waar ik ze kocht in het artikel beschreven. Ze hebben vaak kortingen, dus zeker de moeite waar om even te kijken.

Comments are closed.