Favoriete tv series #16

Deze maand weer een nieuwe lijstje met voor mij onbekende series die ik heb bekeken. Wat vond ik er van, en raad ik ze aan?

favoriete tv series
Deze maand heb ik geen series van tv, maar van Netflix. Ik ben behoorlijk verslaafd geraakt aan een aantal series en deze laat ik zien in het lijstje van vandaag.

Vandaag laat ik je kennis maken met 3 totaal verschillende series. Iets voor dieren liefhebbers maar ook liefhebbers van crime/misdaad kunnen zeker even verder lezen. Maar houd je van de nodige humor dan zit je hier ook helemaal goed. De series ik deze maand heb gekozen, had ik zelf eigenlijk niet echt van mezelf verwacht. Lees maar snel verder om welke series het gaan.


Orange is the new black
Een serie over een vrouwen gevangenis. Er wordt een groep vrouwen gevolgd die hun straf in de gevangenis moeten uitzitten. Natuurlijk gebeuren er de nodige aparte situaties, maar ik heb ook behoorlijk gelachen tijdens het kijken van deze serie! Inmiddels heeft deze serie 3 seizoenen, die ik zelf nu allemaal al heb bekeken.


Making a murderer
Niet echt een serie voor mij. Hij is meerdere keren op de tv geweest, waarin werd verteld dat het een hele interessante serie is. Zelf vind ik dit helemaal niet. Het zijn vrij oude beelden die in de serie worden gebruikt en persoonlijk vind ik dat niet fijn kijken. Maar als misdaad helemaal jou ding is, dan is dit zeker een aanrader!


Life
Een prachtige natuur serie. Tijdens het kijken van de verschillende afleveringen kwam ik helemaal tot rust. Heerlijk genieten van beelden uit de natuur. Prachtig om een kijkje te krijgen in de verschillende leefgebieden van dieren. Ja deze kan ik zeker aanraden als je ook van natuur en dieren houdt!

En dan waren dit alweer de series voor deze maand. Ik moet nu weer aan de slag naar nieuwe en voor mij onbekende series. Een flinke klus, maar dat zal net als afgelopen maanden helemaal goed komen.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “Favoriete tv series #16

 1. Mega leuke series. Zelf heb ik Orange is the new Black ook helemaal gekeken, weet je toen,.allig of het klopt dat ze een deel 4 maken?

  1. Dankjewel! Nee nog nergens iets gelezen, ben wel heel erg benieuwd of er nog een vervolg komt. Zou wel zo leuk zijn!

 2. Making a murderer wil ik ook nog heel graag zien. btw mijn afmaakverhaal artikel staat online en aangezien jij na mij bent dacht ik ik laat het je even weten. XXX

  1. aah super! Ga meteen even kijken! Ik vind hem zelf wat tegen vallen hoor, making a murderer, maar dat kan ook aan mij liggen. xx

  1. Dankjewel! Dit was ook de laatste favoriete tv serie artikel, ik stop ermee. Ik vind het zelf ook niet meer zo leuk om te maken, en kan dan beter iets anders gaan doen.

  1. Ik vond hem echt heel erg leuk 🙂 Kon ook niet stoppen met kijken, het is grappig en spannend tegelijk. Nodigt echt uit om verder te kijken, wel pas na afl 3 ofzo, daarvoor dacht ik dat ik het niet leuk zou vinden. Maar eenmaal afl. 3 voorbij en ik kon niet meer stoppen. haha xx

 3. Sinds vorige week heb ik Netflix en ik ben dus nog volop aan het ontdekken. Orange Is The New Black wil ik zeker eens proberen want ik heb er al veel goede dingen over gelezen.

  1. Jaa die is echt heel erg leuk 🙂 Na aflevering 3 was ik helemaal verslaafd! Maar er staan nog zoveel meer leuke series op Netflix.

Comments are closed.