Anders

Favoriete tv series #15

In een nieuw jaar zijn er nieuwe kansen, en weer een heleboel nieuwe tv series. Daarom laat ik jullie vandaag zien welke tv series/programma’s mijn favorieten zijn!
favoriete tv series
Er zijn weer een heleboel nieuwe series en programma’s op tv, niet gek want een nieuw jaar betekend ook een nieuwe kijk op iets, en heel veel nieuwe ideeën. Ik deel 3 programma’s/series die ik momenteel kijk en vertel waarom ik ze kijk.

Wie is de mol!
Mijn favoriete en lievelingsprogramma is weer begonnen! Vorige week (2 januari) konden we de eerste aflevering al zien, en heb je ondertussen ook al mijn molblog kunnen lezen. Ik ben dol op dit programma. Waarom? Nou het is grappig, en je kunt theorieën maken wie de mol zou kunnen zijn. Het is gewoon een heel leuk programma dat ik graag volg.

Belief
Nee ik schrijf het echt goed in dit geval. Op TLC is namelijk al een aantal weken een nieuwe programma wat belief heet. Het gaat over verschillende geloven over de hele wereld. Hoe apart het is, en hoe mooi. Alle geloven die je ook maar kunt bedenken komen aan bod. Heel mooi dat er ook over de hele wereld mensen aan het woord komen, om hun verhaal te doen.

Pretty little liars
Deze serie komt binnenkort eindelijk weer met nieuwe afleveringen. Ik keek eerder al seizoen 1 tot 6, en ik ben echt verslaafd aan deze serie. Hij is leuk, grappig, spannend en een heerlijke meiden serie. Deze maand beginnen de nieuwe afleveringen en zien we hoe het afloopt met A en de meiden.

Niet heel veel nieuws, maar zeker de eerste 2 zijn echt een kijkje waard. Mocht je het niet kennen, zou ik het zeker even opzoeken. Hopelijk kan ik volgende maand weer een heel lijstje delen met jullie!
handtekening carolien

6 thoughts on “Favoriete tv series #15”

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen van deze series kijk, maar ik vind het wel een erg leuk artikel om te lezen! Liefs ilona

  2. Ja,….en aflevering twee van de mol ook al gemist! Het is maar goed dat er zo weer een verslag van jou komt. Vorige week is ,over mijn lijk , weer begonnen. Zo n mooi programma.

    1. Aah balen! Haha ja morgen komt het artikel over Wie is de mol online 🙂 Ja ik heb ook over mijn lijk gezien. Vind dat echt een heel mooi programma. Zet jezelf ook aan het denken.

  3. Ik kijk ze allemaal niet, maar ik kijk sowieso niet zoveel tv 😉 Wel erg leuk om te lezen! 🙂 xx

Comments are closed.