ice tea smaken
Lifestyle

Favoriete thee smaken in de zomer

Als het zomer is dan drink ik heel andere smaken thee dan in de herfst of winter. Daarom leek het mij leuk om hier een artikel over te schrijven. Welke thee smaken drink ik in de zomer, en waarom? En welke smaken drink jij het liefst in de zomer?

Ondanks dat het warm is in de zomer, vind ik een kop thee best wel lekker. Zowel warme als koude thee drink ik dan ook regelmatig. Bij koude thee kun je denken aan de ice tea smaken van Jumbo, of de Arizona thee smaken. Maar ook zelfgemaakte ice tea vind ik heerlijk. En is ook heel makkelijk en snel te maken.

Favoriete thee smaken in de zomer

Een aantal smaken drink ik met regelmaat met warme dagen.
– Aardbei
– Bosvruchten
– Perzik
– Verse thee, bijvoorbeeld Happy thee
– Munt (verse zelfgemaakte uit de tuin)
– Kamille

Zomaar een aantal smaken die ik alleen in de zomer drink. Kamille wil ik in de herfst of winter ook wel drinken, als ik bijvoorbeeld verkouden of ziek ben. Het helpt dan onwijs goed tegen een zere keel! Van alle soorten thee die je warm drinkt, kun je natuurlijk ook ice tea maken. Zet een pot thee, laat hier 1 of 2 zakjes thee in trekken. Zet de pot (als het niet meer zo heet is), in de koelkast en laat het heel erg koud worden. Daarna kun je genieten van heerlijke zelfgemaakte ice tea! Zoveel anders dan de kant en klare ice tea pakken uit de winkel!

Welke smaken thee drink jij het liefst in de zomer?

1 thought on “Favoriete thee smaken in de zomer”

Comments are closed.