Favoriete snacks voor onderweg in de auto

Als we op vakantie gaan zorg ik er altijd voor dat ik iets lekkers te snoepen heb voor in de auto. Ook tijdens een dagje weg neem ik eigenlijk altijd wel iets mee voor in de auto. Daarom vond ik het tijd om mijn favoriete snacks voor onderweg in de auto te delen.

Zeker als je lang in de auto moet zitten is het fijn om af en toe even wat te snoepen. Daar neem ik eigenlijk altijd dezelfde dingen voor mee, en laat je dan ook graag zien wat dit allemaal is.

Favoriete snacks voor onderweg

Eigenlijk neem ik standaard iets mee wat hartig is. Vaak zijn dat de worstjes van de Jumbo. De cabanossi worstjes vind ik het lekkerst, het is wat zouter en de smaak vind ik gewoon heel prettig. Een verpakking kost bij Jumbo €1,49, wat voor worstjes nog erg betaalbaar is. Neem je bijvoorbeeld Bifi dan is de prijs al een stuk hoger.

Verder neem ik ook eigenlijk altijd een zak tum tum mee, of perzikjes. Beide vind ik erg lekker, al heb ik een aantal favorieten bij de tum tum. Zoals die wat hardere suiker snoepjes. Die een roze en/of gele kleur hebben.

Gaan we wat verder weg, bijvoorbeeld op vakantie of een dag naar zee. Dan vind ik het ook lekker om een dag van te voren kleine balletjes gehakt te maken, en die tijdens de rit op te eten. De balletjes gehakt zijn dan koud, maar onwijs lekker als je al even in de auto zit. Zeker met warme dagen is een koud balletje gehad dan extra lekker.

Verder kun je ook denken aan plakjes komkommer, of blokjes kaas. Al is dat wel aan te raden om tijdens warme dagen in een koeling te leggen. Bijvoorbeeld een koelbox in dan extra handig.

Wat vind jij lekker als snack onderweg in de auto?

Volg:

2 Reacties

 1. 30 juni / 12:52

  ik eet meestal onderweg crackers of liga’s.. heb het niet zo op heel zoet 🙂

  • Carolien
   Auteur
   2 juli / 10:03

   Ook heel lekker toch?! Ik vind hartige dingen als een balletje gehakt ook erg lekker onderweg.