Favoriete Netflix series van dit moment! Sept/Okt ’18

welke apps ik gebruik

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn Favoriete Netflix series van dit moment met jullie deelde. Tijd om mijn lijstje aan te vullen en bij te werken. Welke series kijk ik op dit moment en welke vind ik de moeite waard om te kijken? Hierbij mijn lijstje voor september/oktober 2018!

Ik kijk bijna elke dag Netflix, met de nadruk op bijna want ik ben de laatste weken ook aan het lezen geslagen! Maar als ik wel Netflix kijk dan kies ik eigenlijk altijd voor een serie. Momenteel kijk ik een aantal verschillende series en vind ik het fijn om af te wisselen, tenzij ik natuurlijk een Netflix dag houd dan kijk ik meerdere afleveringen van 1 serie.

Netflix series die ik op dit moment kijk:

Zoals je in mijn andere artikelen ook al bent tegen gekomen staat ook dit keer weer de serie Once upon a time ertussen. Er staat een nieuw seizoen online en wauw dat is wel even wennen met kijken! Omdat ik geen spoilers wil geven maar wel kort wil vertellen waarover het gaat hier het volgende; Het verhaal speelt zich af met een ‘gelover’ die een kind blijkt te zijn van een sprookjesfiguur. Echter zijn de sprookjesfiguren betoverd en weten zij niet dat ze een kind hebben. Er moet een manier gezocht worden om de betovering te verbreken en beleven dus een heleboel!

Ook kijk ik de serie I am a Killer die gaat over gevangenen die wachten op hun doodstraf in Amerika. Je ziet meerdere verhalen.

Een andere serie die ik ook kijk (en inmiddels nog maar 1 aflevering van moet kijken) is The investigator die gaat over onopgeloste moordzaken in Engeland. Ik vond het vooral erg aangrijpend en ongelofelijk dat daders nog steeds niet gepakt zijn.

En dan alweer de laatste serie die ik aan het kijken ben en dat is de serie Marcella ook een misdaadserie waarvan een nieuw seizoen is toegevoegd.

En dat zijn de series die ik de moeite waard vond om verder te kijken. In de eerste 20 minuten van een nieuwe serie weet ik al of het mij interesseert of niet en de bovengenoemde series hebben inmiddels meerdere afleveringen doorstaan.

Welke Netflix series kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Favoriete Netflix series van dit moment! Sept/Okt ’18

Comments are closed.