Favoriete Netflix films van dit moment

Een aantal keren heb ik al geschreven over Netflix films, maar ik vond het weer eens hoogtijd worden voor een nieuwe update. Welke films zijn nu mijn favoriet, van alle films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik maak enkel een favoriete lijstje met films die ik pas nog gezien heb, en die uiteraard op Netflix te vinden zijn. Mijn favoriete films op Netflix, en misschien ook wel die van jou!

Netflix heeft talloze films in de assortiment. Nou kijk ik eigenlijk liever series, maar af en toe een film tussendoor vind ik ook prima. Ik kijk eigenlijk altijd op mijn mobiel, en dat bevalt me prima. Eerder keek ik ook wel eens met mijn laptop of op de tv maar over het algemeen kijk ik alles op mijn mobiel. Heerlijk een filmpje kijken op bed voor het slapen. Of tussendoor of tijdens het schrijven van artikelen. Ja ook dat vind ik erg fijn. Nu ik dit schrijf kijk ik bijvoorbeeld de serie ‘The heavy water war’, en dat is echt een super spannende serie. Maar nu is het tijd voor mijn favoriete films.

Favoriete Netflix films

Onder deze Netflix films, zitten ook veel documentaires. Die vind ik zelf ook zeer interessant om te kijken. Hieronder mijn lijstje met favoriete films van de afgelopen 2 maanden. Het zijn er niet veel, maar toch wil ik ze graag met jullie delen. Zelf merk ik dat de films vaak moeilijk te vinden zijn, en mijn broertje bijvoorbeeld een heel ander aanbod heeft dan mij. Daarom is het toch handig om enkele tips te geven, zodat jij ze ook kunt kijken. Want ze zijn zeker de moeite waard.

– Bienvenue a Marly-Gomont
– Jackie
– De Surprise
– Naked among wolves
– Christina
– Tallulah
– Terug naar de kust
– Publieke werken

Dit zijn van de films die ik de afgelopen tijd heb gezien, mijn favoriete. Nogmaals ik kijk dus eigenlijk voornamelijk series op Netflix, en een enkele film tussendoor. Series vind ik heerlijk om te kijken, omdat je je daar helemaal in kunt verliezen. Meegenomen worden op de avonturen, de spanning die je voelt, etc.

Vraag: Wat kijk jij het liefst op Netflix? Series of Films?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Favoriete Netflix films van dit moment

  1. Ik heb ze allemaal nog niet gezien, oh wauw haha! Zelfs nog nooit van gehoord ook. Het liefst kijk ik op Netflix series en documentaires, maar zo nu en dan een film tussendoor vind ik ook erg leuk. 🙂 Trouwens, mocht je nog een geweldige serie zoeken, ga dan Marco Polo kijken! Héél tof!

    1. Ooh echt?! Ik ben ook helemaal van de Netflix series en documentaires. Maar nu ik bijna alles heb gezien daarvan kijk ik af en toe een filmpje tussendoor. Ik ga Marco Polo onthouden 🙂

Comments are closed.