Favoriete edelstenen op dit moment (januari 2021)

Zoals de meeste misschien wel weten heb ik sinds augustus 2020 een eigen edelstenen webshop. In de afgelopen maanden heb ik al ruim 100 kilo aan edelstenen in mijn hand gehad en ik zie daarom ook de mooiste items voorbij komen. Maar ik heb natuurlijk ook mijn persoonlijke favoriete edelstenen op dit moment! En eigenlijk wisselt die ook steeds, maar welke vind ik op dit moment (januari 2021) de mooiste?

In de webshop heb ik al onwijs veel verschillende edelstenen mogen hebben. Al deze edelstenen koop ik zelf in en heb ik ook allemaal in mijn hand gehad voor ze in de webshop komen en voor ze worden verstuurd naar degene die ze bij mij besteld. Al onwijs veel mensen heb ik blij mogen maken met pareltjes van edelstenen! De één nog mooier dan de ander. Maar welke is mijn favoriet?

Mijn favoriete edelstenen?

Hier hoef ik eigenlijk niet eens over na te denken. Als ik naar mijn kasten kijk met voorraad, dan is er maar 1 edelsteen die er voor mij echt uitspringt. Dat is namelijk Labradoriet, ik ben echt dol op labradoriet vanwege de vele kleuren die de steen heeft. Niet één item lijkt op elkaar, je kunt er continu andere kleuren in zien en ik kan er echt uren naar kijken. Na de labradoriet komt Celestien, deze mooie licht blauwe kleur vind ik onwijs mooi.
labradoriet zaksteen

Edelstenen die ik nog meer echt prachtig vind (en die mij op dit moment aantrekken):
– Agaat geodes
– Roze amethist
– Amethist
– Aragoniet
– Gouden driehoek

Nogmaals, elke edelsteen is prachtig! Maar deze items trekken mij op dit moment het meeste aan, geen idee waarom precies maar ik wordt daar zo blij van.

Edelstenen die het op dit moment erg goed doen in de webshop?


Naast mijn persoonlijke favorieten, zie ik ook onder de bestellingen een aantal favorieten van klanten. Dat zijn op dit moment vooral de Gouden driehoek (combinatie van amethist, bergkristal en rozenkwarts), amethist, celestien.
Dit verschuift ook continu heb ik gemerkt. Zo had ik in december bijvoorbeeld extreem veel bestellingen met amethist. Nu in januari is dat vooral de gouden driehoek die de deur uitvliegt. Natuurlijk worden er ook andere items besteld, maar zo’n 75% is deze maand toch wel de gouden driehoek, waar het in december nog amethist was.
Door de vele bestellingen van vooral de gouden driehoek deze maand, heb ik al 4 keer opnieuw moeten bijstellen in januari. Vorige week heb ik dan ook maar het dubbele bij besteld zodat ik hopelijk weer even vooruit kan. Met zo’n 4 tot 8 bestellingen per dag (met uitschieters van 14 per dag) mag ik zeker niet klagen en hoop ik nog veel meer mensen blij te maken met prachtige (betaalbare) edelstenen.

Heb je nog geen kijkje genomen in mijn webshop, dan kan ik je dat zeer zeker aanraden. Er komen regelmatig nieuwe items bij en ik heb ook regelmatig mooie kortingen!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.