Favoriete Buisman koffie smaken

favoriete buisman koffie smaken

Buisman is echt mijn favoriete thuis koffie. De aparte smaken die in het assortiment zitten zijn allemaal lekker. Maar toch heb ik een aantal favorieten. Hierbij dus mijn favoriete buisman koffie smaken, en wie weet zit er ook wel een smaak tussen die jij heel erg lekker vind!

Buisman heeft 6 verschillende smaken koffie op de markt gebracht. Geen water, maar melk die je gebruikt om je premium quality koffie te krijgen. Door de melk krijg je een romige schuimlaag boven op je koffie, wat zorgt voor extra beleving en genot. Oke, ja ik kan gewoon geen slecht woord bedenken bij deze koffie. Ik ben er echt dol op! En nee dit artikel is niet gesponsord, en is heel uit eigen liefde voor deze koffie geschreven.

Favoriete Buisman koffie smaken

Omdat buisman 6 smaken heeft voor zover ik weet, behandel ik dan ook de smaken die ik ken. Zo hebben ze great cappuccino, lovely chococino, caramel macchiato, skinny vanilla latte, cinnamon dolce latte, pumpkin spice latte. Deze heb ik ook allemaal al geproefd, maar de 3 favoriete van mij, koop ik keer op keer opnieuw. Hieronder zal ik de favoriete op willekeurige volgorde aan jullie presenteren. Het is dus niet zo dat ik nummer 1 lekkerder vind dan nummer 3. Want eigenlijk zijn alle 6 de smaken heerlijk! Voor alle smaken geldt dat het het lekkerste is met melk, maar het ook prima kan met water mocht je geen melk willen of kunnen gebruiken.

Cinnamon dolce latte
Deze heerlijk koffie voor de koudere dagen, met een vleugje kaneel vind ik echt heerlijk. Het is een zoete koffie waar je de kaneel subtiel in terug proeft.

Lovely chococino
Koffie met chocoladesmaak, doet het natuurlijk altijd goed! Zeker tijdens bepaalde momenten in de maand kan ik extra genieten van deze koffie. Je proeft duidelijk de chocolade, en ook op deze koffie krijg je weer een romige schuimlaag.

Pumpkin spice latte
Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar dat doe ik toch. Deze smaak is echt veruit mijn grootste favoriet. Het deed mij heel erg denken aan de pumpkin spice latte bij Starbucks die ik dronk toen ik in Polen op stedentrip was.

Al met al vind ik ook de caramel macchiato erg lekker die eigenlijk ook nog tussen dit lijstje zou moeten staan. De verpakkingen zijn erg handig, daar er 8 sachets in de doos zitten, en dus 8 keer kunt genieten van deze koffie. Erg handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, of er gewoon thuis van wilt genieten.

Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.