Favoriete accessoire op mijn bureau (werkplek)

favoriete accessoire op mijn bureau

Ik houd heel erg van een opgeruimd bureau waar ik rustig aan kan werken, knutselen of even aan kan zitten om te lezen. Maar een aantal items kunnen echt niet ontbreken op mijn werkplek. Ik zette mijn favoriete accessoire op mijn bureau voor je op een rij. Herken jij jezelf erin? Of juist helemaal niet?

Een aantal jaar terug kocht ik bij Ikea een nieuw bureau voor mijn blog. Eentje waarbij ik genoeg ruimte heb, niet te lomp is en het liefst ook laatjes onder het bureau voor extra opbergruimte. Het werd de Micke bureau met afmetingen 142×50 cm.

Mijn bureau

mijn bureau, micke bureau,
Het werd dus de Micke bureau in de kleur wit. Extra fijn aan dit bureau is de opbergruimte en een opening voor kabels/snoeren zodat deze niet in het zicht liggen. Vooral dit punt vind ik extra fijn aan dit bureau want dit zorgt ervoor dat het een rustig bureau is waar veel op kwijt kan. Net onder de opening voor de kabels/snoeren ligt een vak waar je eventueel een verlengsnoer in kunt opbergen. Hiervan zie je aan de achterkant van het bureau helemaal niets waardoor je het bureau ook in het midden van de kamer zou kunnen zetten. Ik zie daar een pluspunt!

Anyway, ik ben gewoon fan van dit bureau (en nee, dit is niet gesponsord maar gewoon mijn mening die ik graag met jou deel!).

Favoriete accessoire op mijn bureau


favoriete accessoire op mijn bureau
Als ik dit even alleen bekijk vanuit het punt qua werkplek dan zijn een items echt onmisbaar. Daarbij hoort natuurlijk mijn bullet journal die ik gebruik als agenda, planner, maar ook voor ideetjes en brainstorm momenten.

Natuurlijk staat ook mijn all-in-one computer op mijn bureau. Deze fijne medion computer (kostte een rib uit mijn lijf, nou ja van mijn verdiende geld met mijn blog) maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze aanschaf. Ik kan mijn foto’s beter bekijken, sneller en makkelijker artikelen typen en nog vele male makkelijker informatie opzoeken.

Verder heb ik er ook 4 dozen van de Goodiebox staan die ik gebruik om spulletjes in op te bergen. Hierin zitten onder andere stickers, pennen/stiften, washi tape en kaartjes. Alles netjes geordend zodat als ik het nodig heb, ik alleen een laatje open hoef te trekken! Ideaal vind ik zelf. Dit heb ik onder andere ook gedaan met mijn beauty producten.

Verder staat er op mijn bureau ook een geurkaars die ik vaak aansteek als ik aan het werk ben. Geeft gelijk een ontspannen sfeer en wat gezelligheid. En sinds kort heb ik er ook mijn orchidee staan die inmiddels al 11 bloemen heeft.

Wat ligt er standaard op jou bureau?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Favoriete accessoire op mijn bureau (werkplek)

  1. Op dit moment staat er niet zo heel veel op m’n bureau. Omdat ik bezig ben geweest met een painting, dus dan heb ik een beetje de ruimte nodig. Maar hij is nu af.
    Ik heb een klein houten lade bakje, ooit eens bij de action gehaald, staan, een lampje en de printer. M’n spulletjes voor m’n bullet journal heb ik allemaal in een plastic lade blok gedaan. Dus als ik het een en ander nodig heb, dan stal ik het uit op het bureau. En als ik ff klaar ben dan ruim ik het allemaal weer netjes op.

Comments are closed.