Fashion Proffesional lipgloss ~ Review

Hey allemaal,

Vandaag post ik mijn allereerste gastblog op deze blog. Voor degene die mij nog niet kennen en mij iets beter willen leren kennen, bekijk dan even mijn voorstelrondje. Ik liep laatst door de Action en zag deze Fashion Proffesional lipgloss waar ik best nieuwsgierig naar was en wilde het graag voor jullie reviewen. 

IMG_5236-1 IMG_5235

Het gaat zoals jullie al hebben gezien om deze Fashion Proffesional lipgloss in de kleur “Hot Pink”. Het merk kende ik nog niet, dus was ik nieuwsgierig naar de kwaliteit. Ook was ik erg nieuwsgierig naar de kleur, doordat de kleur knalroze is. De dop is mat, wat ik persoonlijk wel leuk vond.

FullSizeRender

Dit is het dan op mijn lippen. De kleur vind ik erg leuk voor in de zomer. Helaas ben ik niet zo te spreken over de lipgloss. Het plakt en brengt stroef aan. De dekking is opzich prima en de pigmentatie is er zeker, wat natuurlijk een pluspunt is. Ik zou de lipgloss niet zo snel aanraden, maar voor deze prijs is de kwaliteit prima. De kleur is overigens zeker geschikt voor een feestje, om iets nieuws te proberen of om je outfit op te pimpen.

De lipgloss is te koop bij de Action voor €0,99. 

Liefs,

Claire

 

Mijn blog: https://itscstyle.wordpress.com

Instagram: https://www.instagram.com/itscstyle/

 

3 thoughts on “Fashion Proffesional lipgloss ~ Review

  1. Bedankt voor je review! Ik zie ze altijd liggen maar ik twijfel altijd. Dus ik heb defenitly iets aan je review van deze lipgloss gehad. Nice color het staat je wel goed!

    Hugz, Miss B°

Comments are closed.