Fashion – Mijn nieuwe truitje van Primark

truitje van Primark

Een aantal maanden geleden shopte ik zo’n leuk truitje bij de Primark dat ik besloot om deze in een outfit artikel te verwerken. Totaal iets anders dan dat ik normaal draag, maar wel heel erg leuk! Hoe ik dit truitje van Primark combineer, en wat het truitje speciaal maakt vertel ik je graag.

Dit is nog maar mijn 3e truitje met driekwart mouwen. Normaal draag ik of topjes, T-shirts, of lange mouwen, maar eigenlijk nooit driekwart mouwen. Toch viel mijn oog op dit truitje van Primark, door de leuke details die het heeft. Op de schouders heeft het namelijk een ander soort stofje war je doorheen kunt kijken. Op de rug heeft een rits zodat je het truitje makkelijk aan en uit kunt trekken. Verder heeft het een simpel model, waardoor hij ook makkelijk te combineren is met andere kledingstukken.
truitje van Primark

Nieuwe truitje van Primark

Zoals je misschien wel een beetje kunt zien heeft het truitje aan de onderkant het stiksel een stuk open. Hierdoor valt hij lekker los, en zit hij niet heel strak om je middel/heupen. Ik draag dit truitje met mijn favoriete Primark broek (ik zweer bij deze broeken, helaas kan ik ze niet altijd meer vinden bij de Primark). Ook draag ik mijn Adidas superstar metal toe schoenen, die heerlijk lopen. Verder houd ik mijn jas vast voor de momenten dat ik het even koud heb, deze jas kocht ik jaren geleden bij de Sans, en is van het merk Vera moda.
truitje van Primark

Wat ik ook heel prettig vind is dat dit truitje (en deze outfit over het algemeen) heel erg afkleed. Ik ben door de prednison best wel opgezwollen, en daar is heel weinig van terug te zien op deze foto’s. Oke ja mijn hoofd is wel duidelijk zichtbaar vergeleken met andere foto’s op mijn blog. Maar mijn benen, en bovenlichaam is vrij weinig van te merken.

Nog even op een rij:
♥ Broek = Primark
♥ Truitje = Primark
♥ Schoenen = Adidas (Zalando)
♥ Zonnebril = Primark
♥ Jas = Vera moda (Sans online)

Draag jij wel eens truitjes met driekwart mouwen? En wat vind je van mijn outfit?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Fashion – Mijn nieuwe truitje van Primark

  1. Staat je leuk :-). Drie kwart mouwen zijn echt niks voor mij, ik heb het snel koud ;-).

Comments are closed.