Fashion – Een simpel vest voor de frisse dagen

simpel vest

Het is alweer even geleden dat ik een outfit artikel heb geplaatst, maar ik ben weer terug. Dit keer met een simpel vest voor de frisse dagen, want het is alweer Oktober mensen! De tijd gaat ontzettend snel, en voor je het weet is het alweer winter. Wat ik combineer met dit vest, en waarom ik juist hiervoor heb gekozen, vertel ik je graag!

Ik ben dol op vesten. Je trekt ze namelijk snel aan en uit, is ideaal als je het snel koud hebt, en zijn ook nog eens makkelijk te combineren. Ik koos voor een simpel vest in de kleur donker grijs, die ik express een paar maten groter kocht. Maar goed ook want toen ik de foto’s maakte zat ik aan de prednison waardoor mijn lichaam onwijs veranderde. Van een groot en ruim vallend vest gingen we naar een aansluitend vest die soms zelfs wat strak zat. Maar ach, als alles mee zit ben ik bijna van mijn pred-vetjes af zoals ik ze maar noem.
simpel vest

Simpel vest combineren?

Zoals ik hierboven al schreef ben ik echt dol op vesten. Je hebt al vaker outfits voorbij zien komen waarin ik een vest draag, en die komen waarschijnlijk nog wel veel vaker voorbij. Een simpel vest van Primark die ook nog eens heerlijk zacht is aan de binnenkant door het soort fleece stofje. Ik combineer het vest dit keer met een heel licht roze t-shirt (die je eigenlijk nauwelijks kunt zien op de foto), een zwarte broek van de Primark en mijn geliefde Adidas superstar metal toe schoenen. Zeker als het wat frisser is buiten is deze outfit ideaal omdat het een heerlijk warm vest is. Heb je het even warm, trek je het vest uit en vise versa.
simpel vest

Wat ik allemaal precies draag:
♥ Broek = Primark
♥ Vest = Primark
♥ T-shirt = Primark
♥ Tasje = Primark
♥ Schoenen = Adidas

Draag jij ook graag vesten? En hoe combineer jij ze dan?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Fashion – Een simpel vest voor de frisse dagen

Comments are closed.