Fashion – Een donkere korte tuinbroek

korte tuinbroek

Eigenlijk vind ik het best wel spannend om weer een outfit artikel te plaatsen. Mijn lichaam is zo veranderd nu ik aan de prednison zit. Maar morgen is de laatste dag, en daarna wordt mijn lichaam hopelijk weer ‘normaal’. Op vakantie maakte ik een aantal foto’s waaronder deze outfit. Een donkere korte tuinbroek die ik combineer met een topje.

Als je lichaam snel veranderd in een korte tijd, is het moeilijk om een outfit te kiezen/hebben waar je wel een tijdje mee uit de voeten kan. Mijn maat S, verruilde ik voor een maat M, en ook deze zit wat aan de strakke kant. Het is voornamelijk vocht, en dat zal hopelijk snel eraf gaan in de komende maanden. Maar genoeg gepraat over mijn lichaam. Het is tijd om de outfit eens onder de loep te nemen.
korte tuinbroek

Donkere korte tuinbroek

Zweerde ik vroeger als kind nog om nooit meer een tuinbroek aan te doen, werd ik op slag verliefd op deze korte tuinbroek van Coolcat. Nooit gedacht dat ik ooit nog in een korte tuinbroek ging lopen, maar deze is wel echt heel leuk. En nog leuker is dat hij echt heel erg lekker zit. De gaten onderaan in het broekje maken het een stoere outfit. Je kunt dit ook letterlijk met alles combineren, een topje-shirt-printjes-effen, het maakt allemaal niet uit. Eigenlijk staat hierbij alles wel. Ik koos voor een wat drukker topje, in de kleuren wit en zwart.
korte tuinbroek coolcat
Naast mijn wit met zwarte topje draag ik ook mijn lievelingsschoenen, namelijk de Adidas superstar. Deze zijn ook met elke outfit heel erg makkelijk te combineren, en waarschijnlijk zal je ze nog vaak terug zien in de outfit artikelen. Ik ben echt verkocht aan die schoenen! Verder heb ik nog een simpel lichtbruin (nepleren) tasje waar mijn mobiel en portemonnee in zitten. En uiteraard mijn zonnebril die het scherpste licht tegenhouden. (want tja door de medicijnen kan ik weinig zon verdragen) De omgeving waar deze foto’s zijn gemaakt is in Zuid Duitsland, bij Waldwippelweg in Beieren. Onwijs mooie omgeving, waar je over een brug loopt en onwijs ver kunt kijken.

Nog even kort op een rij:

♥ Korte Tuinbroek = Coolcat
♥ Topje = Winkeltje in zuid duitsland
♥ Schoenen = Adidas superstar (Zalando)
♥ Tasje = Primark
♥ Zonnebril = Primark

Wat vind jij van mijn tuinbroek? En draag jij wel eens een tuinbroek?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Fashion – Een donkere korte tuinbroek

  1. Staat je super leuk meis!!! Haha ik heb mijn tuinbroeken ingeruild voor andere kledingsstukken 🙂 Ik vond ze in het begin wel leuk maar later niet zo 🙁

    1. Dankjewel!! Ik wil nog heel graag eentje met lange broekspijpen. leuk voor de herfst *denk ik*.
      Ik heb precies het omgekeerde. Vond het in het begin vreselijk, en nu wel leuk, haha

        1. Haha, ik ga binnenkort eens op zoek. Wil eerst van al het vocht af, zodat ik straks niet allemaal te grote kleding heb. Zou zonde zijn namelijk

Comments are closed.