Fashion | De nieuwe wintercollectie van Protest!

Het wordt kouder en we laten definitief de zomer achter ons. Tijd voor truien, winterjassen en misschien zelfs wel kleding voor de wintersport! Het is daarom ook hooguit om weer kennis te maken met de nieuwe winter collecties, waaronder de nieuwe winter collectie van Protest!

Warme chocolademelk, plaids, kaarsjes, ik vind het heerlijk! Nu ik alle zomer kleding heb opgeborgen en de winterkleding weer tevoorschijn heb gehaald is het tijd om deze eens aan te vullen. Eerder dit jaar liet ik jullie ook al kennis maken met de zomer collectie van Protest, dit keer is de winter collectie aan de beurt.

Dames en heren collectie

Nu het weer kouder wordt trek ik vaker een trui aan, maar Protest heeft een aantal hele toffe hoodies in het nieuwe assortiment die ik zeker wil gaan aanschaffen. De truien van Protest zitten sowieso heel erg fijn, want ook uit de winter collectie van vorig jaar heb ik een fijne trui gekocht. Normaal gesproken heb ik altijd een probleem met truien (de mouwen zijn vaak te kort) maar deze truien en alle andere items ook, zijn lang genoeg. Dus mocht jij ook net als mij lange armen hebben, dan zit je bij Protest goed!

Naast gewone winter kleding hebben ze natuurlijk ook skikleding en snowboardkleding. Zo zijn de dames winterjassen allemaal voorzien van vrolijke en opvallende kleuren, maar ook een aantal met hele toffe prints! Mijn favoriete item uit deze nieuwe collectie is de rode ruiten jas, deze vind ik er echt onwijs stoer uit zien.

Natuurlijk is er ook een heren collectie met onder andere winterjassen, die er ook allemaal heel stoer uit zien. In deze collectie zie je veel bruin, groen, geel en paars terug. Maar je vind natuurlijk ook andere kleding stukken als vesten, hoodies en accessoires terug in de collectie.

Wat ik zelf heb geshopt bij Protest?

Natuurlijk heb ik ook zelf weer een bestelling geplaats bij deze webshop. Zo kocht ik namelijk een tof badpak uit de zomercollectie van 2020 (deze heb je ook kunnen zien op de blog eerder dit jaar). Maar daarnaast kocht ik ook nog een jurkje, trui, een t-shirt en een fleece vest. Het jurkje heb ik tijdens mijn vakantie in september gelukkig nog even kunnen dragen, maar vooral het fleece vest draag ik bijna dagelijks. De stof is super fijn en hij zit echt als gegoten.

Wil je zelf ook iets willen kopen uit de nieuwe collectie van Protest? Dan kan ik je blij maken met een kortingscode van 10%, gebruik hiervoor de code; liefscarolien10. De code is geldig tot 28 februari 2021 dus je hebt nog even de tijd! Ook een fijne tip; de code is ook geldig op de oude collecties!

Welke items vind jij het mooist van deze nieuwe winter collectie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.