Fall wishlist – kleding, decoratie, en meer

knutselen met pompoenen

Iedereen heeft wel eens een lijstje met dingen die hij of zij zou willen hebben. Ik ook, en zeker deze herfst. Ben ook flink aan het opruimen geweest en mijn kleding kast kan wel wat nieuwe spulletjes gebruiken. Ook heb ik nog een aantal decoratie producten gezien die niet mogen ontbreken op mijn fall wishlist.

Soms is het goed om de boel een flink op te ruimen en die in te ruilen voor nieuwe spulletjes. Ik deed veel kleding weg die te klein/groot zijn of ik toch al niet droeg. Mijn kleding kast ging van heel erg vol naar best wel leeg. Aan winterkleding had ik al niet veel maar nu helemaal niet. Ook heb ik de zomerse decoratie ingeruild voor de wat warmere kleuren en producten. Geurkaarsje mogen natuurlijk niet ontbreken in de herfst en winter!

Fall wishlist

Omdat ik binnenkort ga shoppen bij de Primark, wil ik daar een aantal truien en broeken inslaan. De lange stretch broeken van primark zijn echt mega fijn dus hoop ik dan ook dat ik er daar een paar van kan inslaan. Verder neem ik natuurlijk nog een aantal basic shirts mee, en 2 lekkere warme truien. En ga ik op zoek naar een heerlijke foute kersttrui.

Qua truien wil ik heel graag 1 of 2 gebreide truien kopen. Deze zijn lekker warm voor de koudere dagen die er zeker wel gaan komen deze herfst en winter. Daarbij vind ik gebreide truien altijd erg leuk staan, en zit het vaak ook erg comfortabel. Op de website van Esprit kwam ik een aantal mooie gebreide truien tegen die zeker op mijn fall wishlist staan.
knutselen met pompoenen

Omdat ik niet alleen maar kleding op mijn verlanglijstje heb staan, maar ook bruikbare dingen voor in mijn kamer, geef ik hieronder een aantal dingen die ik daarvoor zou willen hebben. Zo gaan we langzaam aan alweer naar de kerstdagen toe, en wil ik mijn kamer net even wat knusser en gezelliger maken. Hoe kun je dat nou beter doen door geurkaarsen, en herfstaccessoires als dennenappels. Ook de pompoenen die ik laatste knutselde, komen veel naar voren in mij decoraties. Ik wil hier heel graag nog een aantal leuke decoraties voor bij kopen. Zo dacht ik aan een soort glazen bol die je kunt ophangen en een leuk vetplantje erin te doen. Ook wil ik nog wat leuke en aparte kerstballen scoren.

Misschien is het je al opgevallen dat ik al mijn ‘wensen’ dikgedrukt heb gemaakt. Dat zijn ook precies de dingen die ik de komende tijd hoop aan te schaffen. Uiteraard zal hier een shoplog van komen als de tijd daar is.

Wat zou jij graag willen hebben?

* Dit artikel is geschreven in samenwerken met een bedrijf en/of merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Fall wishlist – kleding, decoratie, en meer

Comments are closed.