Eyeshadow palette | Makeup Revolution

Eyeshadow palette makeup revolution
Een heel tijdje geleden krijg ik van Yourmakeupstore.nl een leuk pakketje thuis. Die hebben jullie jullie kunnen zien in dit artikel. En nu heb ik eindelijk de tijd gevonden om dit prachtige palette te reviewen! Namelijk het Makeup revolution  32 Ultra professional eyeshadows Flawless matte palette. Kijk je mee naar de swatches van dit palette?
eyeshadow palette
Zoals je kan zien is dit een aardig groot palette. Het heeft 32 kleuren oogschaduw, en hele mooie tinten voor de herfst!
De kleuren heb ik in 2 sets geswatches en hier komen ze dan.

swatch eyeshadow
Hier op de foto staan de eerste 2 rijen van het palette. De lichte kleuren zijn net niet te licht. Zelf vind ik de bruin en roze tinten er mooi! Ze geven erg veel kleur af, en korrelen niet! Dat vind ik persoonlijk erg fijn, en ze zijn dan ook erg makkelijk te gebruiken. Je hebt maar een klein beetje nodig om de kleur goed naar voren te laten komen.

swatch eyeshadow
De laatste 2 rijen zijn duidelijk wat diepere kleuren. Ook deze vind ik weer heel erg mooi, en persoonlijke de bruintinten het mooist! Sommige zijn wat te oranje voor mijn huid, zoals je ook wel kunt zien. De diep grijs/zwarte kleur die je als laatste ziet kun je ook perfect gebruiken als eyeliner als je dit maar dun genoeg aanbrengt.

Mijn mening over dit palette?
Ik vind de kleuren erg mooi, en je hebt maar weinig product nodig om de kleur naar voren te laten komen! Ze korrelen niet, en zijn makkelijk aan te brengen. Hier kun je hele mooie looks mee maken, en eigenlijk zit er voor bijna alle huidskleuren wel wat mooie tinten tussen!

Dit palette is te koop bij onder andere Yourmakeupstore.nl en kost €11,27.

Welke kleuren vinden jullie het mooist aan dit palette?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Eyeshadow palette | Makeup Revolution

    1. Ja dit palette is echt heel gaaf! Heeft zoveel mooie kleuren voor verschillende looks! Veel plezier alvast met shoppen in New castle! Nog even geduld, en je kunt lekker losgaan! xx

  1. De kleuren zijn erg mooi en de palette ziet er al uit als een kadootje. Ik denk dat je eindeloos hiermee kan variëren. Veel plezier ermee.

    1. Dankjewel! Ja klopt helemaal! Zeker omdat het ook zoveel kleuren zijn, kun je eindeloos variëren!

Comments are closed.