Review

Externe harde schrijf

externe harde schrijf
Voor mijn blog was het hoognodig om een externe harde schrijf aan te schaffen, want met zoveel foto’s raakt je laptop toch aardig vol. Daarbij is het natuurlijk ook stukken makkelijker een externe harde schrijf. Ik kocht bij de Mediamarkt deze portable drive van Seagate, en wil jullie deze heel graag laten zien in dit artikel. Kijk je mee?

Een ander soort review artikel dan dat ik normaal online plaats op mijn blog, maar ik wilde jullie deze review niet ontnemen. Ik ben namelijk heel erg blij met deze externe harde schrijf. Waarom dat vertel ik natuurlijk hieronder.
Ik kocht deze portable drive van Seagate dus bij de Mediamarkt, en heb hem ondertussen alweer een maandje in gebruik. Hij kostte 64euro, maar is het meer dan waard.

externe harde schrijf
Bij de harde schrijf werd een aparte kabel mee geleverd. Zo kun je via deze usb kabel de harde schrijf koppelen met je laptop of computer. Als hij gekoppeld is met de laptop kan ik vanaf mijn SD kaart van mijn camera gelijk de foto’s over kopiëren naar deze harde schrijf. Ik hoef ze daardoor niet meer eerst op de laptop te zetten. Extra fijn.

Deze harde schrijf van Seagate is niet alleen heel handig met zijn 1 TB, maar is ook nog eens heel erg mooi aan de buitenkant. Het heeft zoals je hierboven op de foto kunt zien een patroon. Ik vind het er heel erg mooi en luxe uit zien. Echt een pareltje op je bureau.

Zoals ik eerder al aangaf, gebruik ik deze externe harde schrijf voor mijn blog. Al mijn foto’s en bestanden heb ik daarop staan. Zo heb ik alles bij elkaar, en raak ik niets kwijt. Ik heb er nu bijna 9000 foto’s op staan en dit neemt maar 25,9 GB in beslag. Ik kan dus nog aardig wat foto’s en bestanden erop zetten, voordat hij vol is.

Gebruik jij een externe harde schrijf? En zou je dat handig vinden voor je blog?

13 thoughts on “Externe harde schrijf”

 1. Deze ziet er inderdaad erg mooi uit! Ik zet niet zoveel foto’s op mijn blog en heb dus eigenlijk geen externe harde schijf nodig, maar deze doet mij er bijna één nodig hebben, echt een plaatje! Xoxo

  1. Haha ja ik vond hem echt zo mooi van de buitenkant! Net even iets leuker dan een saaie platte vierkante schrijf. Deze is ook gewoon leuk om naar te kijken 🙂 haha. xx

 2. Wauw wat een handig ding!! Haha ik heb echt een groot idiote schijf voor me blog etc. Deze kan je wat makkelijker meenemen ergens naar toe… Toffe review meid! x

  1. Deze heeft echt een heel fijn formaat, ideaal om mee te nemen in je tas bijvoorbeeld. En er past echt zoveel op, niet normaal hoeveel ruimte ik nog beschikbaar heb na zoveel foto’s en video’s. Haha. Dankjewel meid! xx

 3. Ik moet er ook aan geloven.. heb nu wel een flinke cloud opslag maar een harde schijf is toch ook wel fijn!

  1. Deze is echt heel erg fijn, en mooi 🙂 Ik heb er nu echt mega veel op staan, maar hij tikt de 15% nog steeds niet aan. Kan dus nog aardig lang vooruit met deze schrijf.

 4. Tja, ik moet er ook iets mee. Deze review komt dan ook weer heel goed van pas.

  1. Wat fijn om te horen! Deze externe harde schrijf is erg mooi en heel erg fijn in gebruik. En er past echt zoveel op!

 5. Ik gebruik ook een externe harde schijf voor mijn documenten en foto’s, mijn laptop loopt inmiddels ook alweer aardig vol. Ideaal!

  1. Ja het is inderdaad ideaal om zo’n schrijf te hebben. Is je laptop ook niet zo snel vol, en staan de foto’s en documenten veilig mocht er iets met je laptop gebeuren 🙂

  1. Dat is ook zeker een aanrader! Ik gebruik hem heel graag voor al mijn blog gerelateerde documenten en foto’s.

Comments are closed.