Anders

Everyday is a Blogday!

zondag-2
Hier zit ik dan, even snel een artikel te typen over iets super leuks dat ik heb bedacht. Al weken spookt het idee door mijn hoofd, en vandaag vond ik het tijd om het uit te werken. Ja, want ‘Everyday is a Blogday!’. Maar waar heb ik het nu eigenlijk over? Ik vertel het je in dit kleine maar spontane en leuke blogpost!

Everyday is a Blogday! is een nieuwe Facebook groep die ik vanmorgen heb opgericht. Mijn doel met deze groep is om elkaar als bloggers zijnde te helpen. Of je nu heel klein bent, net begonnen of al jaren blogt, iedereen van 18 jaar en ouder is welkom! Een groep voor en door bloggers. Hierin kun je je tips & tricks delen, elkaar helpen, en ook je artikelen delen! Bloggen is zoveel leuker met elkaar! Wel heb ik er een besloten groep van gemaakt, maar je bent van harte welkom om in de groep te komen!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Waarom vanaf 18 jaar?
Er zijn al onwijs veel Facebook groepen, ook voor mensen onder de 18 jaar. De mensen die nu al in de groep zitten zijn allemaal boven de 18 jaar. Ik wil niet een te groot leeftijdsverschil, en daarvoor heb ik gekozen om iedereen vanaf 18jaar toe te laten. En omdat de groep niet alleen maar over bloggen gaat, maar we ook gezellig willen kletsen met elkaar. En ik heb echt niets tegen iedereen onder de 18 hoor, begrijp me niet verkeerd 🙂

Mocht je interesse hebben voor deze groep, je bent van harte welkom. Je kunt de groep zelf opzoeken op Facebook, of mijn een berichtje te doen zodat ik je kan uitnodigen.

En ik hoop dat we elkaar kunnen helpen, en het een hele leuke en vooral gezellige groep gaat worden!

12 thoughts on “Everyday is a Blogday!”

  1. Echt heel leuk. Het lijkt me erg gezellig om bloggers die ongeveer net zo oud als mij zijn te ontmoeten,.

    1. Dankjewel Marleen! Erg leuk dat je in de groep komt 🙂 Het wordt vast heel erg gezellig.

    1. Dankjewel, aah dat is wel jammer inderdaad. Maar je kan me altijd mailen hé! Ik geef je graag mijn tips! Liefs

    1. Leuk! Ik zie het wel als je het gevonden hebt, en anders even een berichtje doen, zodat ik je erin kan laten 🙂

Comments are closed.