Eucerin photoaging control SPF 50

Eucerin photoaging control SPF 50

Goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk maar voor mij is het nog extra belangrijk vanwege de medicijnen die ik slik voor de ziekte van Crohn. Eucerin heeft een heel mooi product ontwikkeld met een hoge factor die geschikt is voor alle huidtypen en dagelijks gebruik. Het heeft een aantal hele prettige voordelen waardoor gebruik zeker de moeite waard zijn om te overwegen.

De anti aging zonbescherming met hoge factor die geschikt is voor alle huidtypen en dagelijks te gebruiken is. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vermindert bestaande rimpels door toegevoegd hyaluronzuur. Daarbij beschermt het de huid ook tegen verbranding waardoor het zeker tijdens warme dagen een prettig product is.

Hoe dit product werkt!

Eucerin photoaging control SPF 50
Eucerin sun photoaging control fluid SPF 50 is een dagelijkse gezichtsverzorging (maar ook een huidverzorging over het algemeen) voor elke huidtype die beschermt tegen verbranding door de zon en huidschade die de zon kan toebrengen. Daarbij vermindert het zichtbare tekenen van huidveroudering. De formule combineert 2 geavanceerde technieken die superieure bescherming bieden tegen UV schade als ouderdomsvlekken en intens hydrateren om de zichtbare rimpels op het gezicht en decolleté te verminderen. Eucerin Sun bevat effectieve UVA en UVB bescherming, maar ook een unieke biologische cel bescherming. De cel bescherming bestaat uit een combinatie van glycyrhetinezuur dat huideigen DNA bescherming ondersteunt, en Licochalcone A dat een krachtig antioxidant is dat huidcellen beschermt tegen schade dat veroorzaakt wordt door vrije radicalen.
Eucerin photoaging control SPF 50
Om fijne lijntjes en rimpels in het gezicht te verminderen bevat het hoogmoleculair hyaluronzuur en laagmoleculair hyaluronzuur die ervoor zorgen voor intensieve en effectieve hydratatie van de huid. De crème heeft een fijne en lichte textuur dat snel wordt opgenomen door de huid en laat een mat effect achter.

Mijn ervaring en mening

Eucerin photoaging control SPF 50
Het is een hele lichte crème die niet plakt, niet vet is en erg snel intrekt in de huid na het smeren. Daarbij voelt de huid daarna echt zacht en gehydrateerd, waarbij ik het gevoel heb dat het mijn huid beschermt voor de zon. De verpakking is erg handig met het pompje en ook nog eens hygiënisch tijdens het gebruik. Omdat het geen ontzettend grote tube is kun je dit product makkelijk in je toilettas, handtas of handbagage meenemen en is dit ook een goed product voor de vakanties.
Deze zonbescherming is zuinig in gebruik en kan zeker een hele warme zomer mee waarbij je meerdere malen ruimschoots kunt smeren. Je kunt hem onder andere kopen bij Viata voor €12,35.

Welke soort zonbescherming gebruik jij tijdens de warme dagen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Eucerin photoaging control SPF 50

Comments are closed.