Eucerin | Hyaluron filler Vitamine C booster

eucerin hyaluron filler vitamine c booster

Vitamine C is de gouden standaard als het gaat om het ondersteunen van je gezondheid. Maar naast dat het een wondermiddeltje is voor je immuunsysteem zorgt het er ook voor dat je huid zich kan beschermen tegen schadelijke invloed van buitenaf! Eucerin heeft daarom de Hyaluron Filler Vitamine C booster uitgebracht die je helpen de huid in topconditie te houden!

Met zijn unieke combinatie van pure vitamine C, hyaluronzuur en Licochalcone A, geeft deze booster de huid een ultieme, anti-oxidatieve kracht. De nieuwe, innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de 10% pure vitamine C bij het eerste gebruik wordt geactiveerd. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Het resultaat is een frisse en stralende look met merkbare verbeteringen na slechts zeven dagen dagelijks gebruik.

Vitamine C met unieke combinatie
eucerin hyaluron filler vitamine c booster

Vitamine C is een echte alleskunner volgens Anne-Marie van Geloven (Senior Medical Manager bij Beiersdorf). Het is de sleutel tot de synthese van collageen, verantwoordelijk voor de kracht en stabiliteit van de huid en een zeer krachtige anti-oxidant. Voor dit serum hebben ze pure vitamine C gecombineerd met hyaluronzuur (de vulstof van de huid). Deze krachtige combinatie werkt als een effectief anti-aging regime. De booster versterkt de huid, vult de rimpels en geeft een frissere, stralende en gladde huid als resultaat.

Talloze bronnen van vrije radicalen
Zon, luchtvervuiling, rook, het zijn slechts drie van de talloze bronnen van vrije radicalen die oxidatieve stress kunnen veroorzaken. Het gevolg? Het huidverouderingsproces versnelt, want oxidatieve stress kan het metabolisme van onze cellen vertragen. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat huidcellen enzymen produceren die het collageen en elastine afbreken. Het resultaat is een dof en minder jeugdige huid. Het lichaam kan zelf geen vitamine C produceren en daar komt de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster om de hoek kijken. De anti-oxidatieve kracht van vitamine C biedt de huid bescherming van buitenaf.

Gebruik en verpakking

Vitamine C oxideert snel, daarom moet deze beschermd worden tegen lucht en alleen geactiveerd worden wanneer dit nodig is. De nieuwe, innovatieve verpakking van Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster realiseert dit: het bovenste gedeelte bevat 10% pure vitamine C, met een concentratie die tweehonderd keer hoger is dan in sinaasappels. Druk op de knop, waardoor de emulsie met hyaluronzuur samenkomt met de Lichochalcone A en schud om te mengen. De vitamine C is vers geactiveerd en de booster is nu klaar voor gebruik.
eucerin hyaluron filler

Hoe gebruik je dit product?
1. Druk
Met 1 druk op de knop bevrijdt het vitamine C poeder uit het bovenste deel van de flacon waardoor het in contact komt met de emulsie.
2. Schud
Schud de flacon minstens 10 seconde lang. Daardoor wordt de vitamine C geactiveerd en meteen uiterst doeltreffend.
3. Boost
Klaar voor gebruik! Druk op de flexibele knop om de formule te gebruiken en je huid een boost te geven.

Mijn ervaring met dit product?


Met al zo’n 2 flacons verbruikt kan ik nu al een duidelijk beeld geven over dit product. Het product geeft nauwelijks geur af waardoor hij erg neutraal is en zeker een aanrader als je niet houd van gezichtsverzorging met een sterke geur. Het serum smeert makkelijk uit en trekt snel in de huid. Daarbij laat het geen plakkerig laagje achter, maar volgens de verpakking moet je wel uitkijken met de zon. Ascorbinezuur kan de gevoeligheid van de huid voor de zon verhogen en met name de mogelijkheid van zonnebrand. Iets wat we dus niet willen! Daarom heb ik tijdens het gebruik van dit product (ja tijdens die hele warme weken de we net achter ons hebben!) zoveel mogelijk geprobeerd om uit de zon te blijven en een hele goede zonbescherming te gebruiken. Het wordt aangeraden om dit tot een week na gebruik te beperken! Mijn huid heeft in bijna 18 dagen al een behoorlijk verschil laten zien. Het ziet er gladder, zachter en fijner uit maar voelt ook beter aan. Vitamine C is echt een alleskunner!

Het serum koop je in een verpakking met 3 flacons die allemaal 8 ml serum bevatten. Deze 3 flacons zijn goed voor 24 tot 30 dagen gebruik.
Adviesprijs: 3 flacons van 8 ml voor €37,49 en te koop bij verschillende online aanbieders maar ook bij de apotheek en speciaal zaken.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.