Eucerin | Hyaluron filler – Dag en Nachtcreme

eucerin

Elke huid heeft andere behoeftes. Naarmate we ouder worden veranderen deze behoeftes met ons mee. Vanaf ongeveer ons 25e jaar begint onze huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De barrièrefunctie wordt zwakker, de stofwisselingsprocessen in de cellen worden trager en de huid verliest meer vocht en wordt minder elastisch, waardoor fijne lijntjes ontstaan. Eucerin’s Hyaluron-Filler to the rescue.

De unieke formule van deze vernieuwde lijn vult, stimuleert en beschermt zodat jij keer op keer stralend voor de dag komt.

Hyaluronzuur is here to stay

Tegenwoordig is Hyaluronzuur, als onderdeel in anti-age huidverzorgingsproducten, vaak een van de belangrijkste ingrediënten om de huid er jonger uit te laten zien. Het maakt fijne lijntjes en rimpels voller en werkt daardoor krachtig tegen huidveroudering. Eucerin was 15 jaar geleden koploper in de toevoeging van Hyaluronzuur aan huidverzorgingsproducten. Op basis van de ontdekkingen over de voordelen ervan, maakte Eucerin deel uit van de eersten merken die met succes het Hyaluronzuur in een anti- age lijn integreerden.

Nóg krachtiger dankzij de toevoeging van Enoxolone

Naast Hyaluronzuur en Saponine bevat de vernieuwde Hyaluron-Filler range nu het krachtige ingrediënt Enoxolone, wat de natuurlijk afbraak van Hyaluronzuur verlaagt. Dit is belangrijk, want naarmate de huid veroudert, vermindert de huideigen productie van Hyaluronzuur. Dit is een essentieel onderdeel van het bindweefsel. Met de verminderde productie van Hyaluronzuur kan de huid minder vocht vasthouden. Als gevolg daarvan deukt het bindweefsel in waardoor rimpels ontstaan en zelfs verdiepen.

3x meer effect

Dankzij de samenstelling van de formule met het nieuwe HYAL-COMPLEX werkt de Hyaluron-Filler +3x Effect op verschillende niveaus, waardoor een hoge anti-rimpel effectiviteit wordt bereikt. Drie belangrijke ingrediënten binnen de productlijn zijn: Hyaluronzuur, Saponine en Enoxolone. Samen bieden zij een drievoudige anti-verouderingswerking.

1. Vullen: Hyaluronzuur hydrateert de huid en vult rimpels op
2. Stimuleren: Saponine stimuleert de natuurlijke aanmaak van Hyaluronzuur door de huid
3. Beschermen: Enoxolone verlaagt de afbraak van Hyaluronzuur. Dit nieuwe ingrediënt is zeer belangrijk omdat het de vermindering van Hyaluronzuur in de huid helpt te vertragen

Ga voor routine

Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is een goede routine van belang voor het behouden van een glowy skin. Start altijd met het reinigen van je gezicht, dit zorgt er namelijk voor dat een serum of crème daarna beter zijn werk kan doen. De volgende stap is een serum. Een fijne bijkomstigheid van een serum, dit kan makkelijk geswitcht worden door het jaar heen. Heb je behoefte aan hydratatie? Kies dan voor de Hydratatie Booster. Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Ga dan voor de Vitamine C Booster en geef je huid een oppepper. Gebruik altijd een dagcrème met SPF bescherming wanneer je naar buiten gaat, ook op de minder zonnige dagen. Sluit af met een fijne oogcrème en je routine is compleet.
eucerin

De complete Hyaluron-Filler +3x Effect lijn

De complete Hyaluron-Filler +3x Effect lijn bestaat uit verschillende dag- en nachtcrèmes, een oogcontourcrème, masker en verschillende serums. Regelmatig gebruik en de combinatie van de verschillende producten zorgen voor een optimaal resultaat. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Prijzen en beschikbaarheid (de producten waar ik het in dit artikel over heb)
– Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect Dagcrème SPF30 , 50ml, €33,49 *
Voor alle huidtypen huid, met SPF30 bescherming
– Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect Nachtcrème, 50ml, €33,99*
Met dexpanthanol om het huidregeneratieproces ’s nachts te ondersteunen

Mijn eigen ervaring met deze producten!

Met de Hyaluron Filler vitamine C booster had ik al eerder kennis gemaakt. Extra blij was ik dus dat deze bij in het pakketje zat dat ik toe gestuurd kreeg. De dag en nacht crème daarentegen kende ik nog niet en ik heb voor het schrijven van deze review de producten ruim 1.5 maand uit kunnen testen. Zoals je hierboven kon lezen hebben deze producten onwijs mooie effecten op de huid. Mijn droge huid kon wel wat extra verzorging gebruiken en ik was dan ook extra blij dat ik na een week al extreem veel verschil zag aan mijn huid.

Mijn nieuwe routine was als volgt. Als eerste reinigde ik mijn huid met water. Daarna bracht ik de Vitamine C booster aan, dit liet ik even intrekken en na een paar minuten kon ik de dagcrème gaan aanbrengen. In de avond waste ik weer mijn huid, alleen met water overigens en bracht ik de nachtcrème aan. Dit deed ik elke dag en ik merkte na een week al een enorm verschil! Waar mijn huid eerst extreem droog was en ik gedurende de dag meerdere velletjes had. Had ik nu geen velletjes meer en leek mijn huid ook veel zachter en gevoed.

Nu ik al ruim anderhalve maand deze 3 producten gebruik is mijn huid veel rustiger, niet meer droog en dit is al zo’n enorm verschil! De potjes zijn enorm zuinig in gebruik want er is nog maar heel weinig uit de verpakkingen ondanks dat ik het dus elke dag gebruik voor meer dan anderhalve maand. Ik kan mijn natuurlijk heel goed voorstellen dat het een prijzig product is, maar omdat je er echt heel lang mee kan doen (ik gebruik het anderhalve maand en je zit amper dat er iets uit is!) denk ik dat je uiteindelijk wel goedkoper uit bent dan met allemaal andere losse producten.

Kende jij de producten van Eucerin al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.