Beauty Review

Etre Belle – Permanent Eyeliner

DSC_1168
De permanet eyeliner van Etre Belle, daar schrijf ik vandaag een review over. Benieuwd naar wat ik vind van dit product. Ik had nog nooit gehoord van dit merk, maar vandaag vertel ik jullie er alles over. Waar je het kan kopen, wat de prijzen ongeveer zijn, en welke producten ze allemaal hebben! Benieuwd naar dit merk? Lees dan deze review!

Allereerst wil ik jullie graag wat meer vertellen over dit merk. Zelf kende ik het niet, en heb het ook nergens gezien.
Etre Belle is een Duits merk, wat speciaal is ontwikkeld voor professionele schoonheidssalons. Tegenwoordig zitten er in meer dan 40 landen salons, waarbij het merk vertegenwoordigd wordt. Zo ook in Nederland.
Je kunt bij deze salons onder andere terecht voor huidveroudering, specifieke huidaandoeningen maar ook gewoon voor gezichtsbehandelingen of lichaamsbehandelingen! Voor ieder iets wils dus.

Wil je weten waar bij jou de dichtstbijzijnde salon zit van Etre Belle? Klik dan op deze link.
Op de website en in de winkel kun je producten kopen van het merk Etre Belle. Wil je bijvoorbeeld iets doen aan je rimpels, of aan die vervelende puistjes. Zoek dan een product uit, of laat je in de winkel adviseren en probeer het uit!
Ze hebben verschillende gezichtsverzorgings lijnen. Bijvoorbeeld Skinvision, Etre Belle dry skin, Etre Belle special care, Pure White, en nog veel meer! Allemaal bedoeld om onze gezichtshuid zo mooi mogelijk te maken/houden. Heb je een droge huid, probeer dan de lijn van Etre Belle dry skin. Wil je geen pigment vlekken meer in je gezicht of wil je ze verminderen dan is de Pure White lijn iets voor jou.
Een kijkje op hun site is zeker de moeite waard, de site ziet er mooi uit en overzichtelijk! Link zal ik onderaan dit artikel plaatsen!

Maar Etre Belle heeft niet alleen gezichtsverzorging, ook verkopen ze Make-up! Want daarover gaat deze review ook. Ik kreeg namelijk in een van de StyleTone boxen deze permanent eyeliner. Etre Belle verkoopt 3 verschillende soorten make-up, namelijk lippen, ogen en foundation.
Ze hebben prachtige lipsticks, lippennen, en lipgloss, de kleuren vind ik ook erg mooi. Ik ben daar erg benieuwd naar. Wie weet ga ik die ook ooit nog eens reviewen! You never know!
Bij het kopje foundation valt een breed asortiment. Er valt van alles onder, blushes, compact powders, concealers, bronzing powders. De verpakkingen zien er op de webshop bijzonder mooi uit.
Het product wat ik vandaag review is de Permanent eyeliner in de kleur 01 zwart. Deze permanent eyeliner is te koop in 6 kleuren. Zwart – Grijs – Bruin – Groen – donker blauw – licht blauw. De prijs is 13,10euro per eyeliner.

DSC_1167
Ik vind de verpakking van de eyeliner er ook erg mooi uitzien. Grappig want de eyeliner van de action (Max&More) heeft precies dezelfde verpakking, ook zwart met gouden opdrukken. Persoonlijk vind ik de verpakking echt heel mooi, het zwart met goud past heel mooi, en geeft een luxe uitstaling.

DSC_1182
Zelf gebruik ik heel weinig een eyeliner stiftje. Ik moet er dan ook nog wel een tijdje mee oefenen voordat ik een mooi streepje kan zetten. Maar oefening baart kunst! Ik deed de swatch op mijn hand. Om jullie mijn gepruts op mijn oog maar even te besparen! Op de foto heb ik het streepje maar 1keer gezet. Het geeft dus een mooie zwarte lijn, zonder dat je er een aantal keren overheen moet gaan! Dat vind ik zelf wel erg prettig!

De eyeliner pen is te koop op deze site.

Gebruiken jullie vaak een eyeliner pen? En hebben jullie tips voor mij om een mooi lijntje te zetten op mijn bovenste ooglid?

Veel liefs,
Carolien

9 thoughts on “Etre Belle – Permanent Eyeliner”

  1. Ik gebruik of een kohl potlood voor een lijntje te zetten, of vloeibare eyeliner. Wat bij mij helpt is om het oog waar je het lijntje wilt zetten toe te doen, en dan trek ik de ooghoek naar buiten, zodat de plek waar je het lijntje tekent zo strak en zo recht mogelijk komt te staan als je begrijpt wat ik bedoel. En dan voorzichtig tekenen :-). Oefening baart kunst! Om te beginnen vond ik het het gemakkelijkste met een kohl potlood, pas later ben ik vloeibare eyeliner beginnen gebruiken.

    1. Dankjewel voor je tip! Ja klopt oefening baart kunst! Heb het al een aantal keren geoefend, maar vind het nog best lastig met een vloeibare eyeliner! Maar bedankt voor je tip met het potlood, misschien dat dit makkelijk is om mee te oefenen! Ga het in ieder geval proberen!

  2. Ik draag bijna nooit eyeliner… En als ik het doe mislukt het en ben ik er heel lang mee bezig haha! Maar met een potloodje is het misschien het makkelijkst om mee te beginnen 🙂

  3. ik heb m! Ik vind m niet zo fijn… als je een keer een verkeerd lijntje hebt, loop je er de hele dag mee hahaha! xxx je hebt echt een leuke blog

  4. wauw wat een mooierd!!! haha ik ben zelf nog een ‘ groentje ‘ met de eyeliner… haha dus ik heb nog geen tips voor je… maar ik ben benieuwd eigenlijk hoe het bij jou staat 🙂 met eyeliner op!

    1. Ik ben ook echt geen held met deze eyeliners! Maar oefening baart kunst zeggen ze, dus ik blijf lekker door oefenen! Ik ben eigenlijk ook heel erg benieuwd hoe het mij staat als ik een volledige ooglook op zou hebben!

  5. Leuke review! Ik sta echt mooi met eyeliner, maar 1 probleem: ik ben een klungel in het aanbrengen! Ik zou het zo graag eens willen leren, maar het lukt me echt niet .. Misschien is zo’n stiftje nog geen slecht idee, misschien lukt het me daar wel mee 🙂 Liefs! x

Comments are closed.