Etos nagellak

In het swap filmpje liet ik jullie al kennis maken met Etos nagellak. Ik kreeg deze van Fleur en had ze nog niet. Je kan nooit genoeg nagellak hebben, dus ik was er heel erg blij mee! Benieuwd naar de 2 nagellakjes van Etos? Kijk dan even verder.
etos nagellak

Samen besloten we om een pakketje voor elkaar te maken en ze heeft voor mij hele leuke producten uitgekozen. In het pakketje zat dus deze nagellak.

Ik kreeg 2 verschillende kleuren nagellak. De ene is roze met glitters. En de andere heeft een rode/roze kleur. Beiden zijn van het etos huismerk, en kosten €2,49 per stuk. Ze hebben maar liefst 46 verschillende kleuren. Ook hebben ze verschillende soorten nagellak in hun collectie. Niet alleen een top en base coat en de gewone kleuren, maar ook een feather, cupcake, en Sugar finish. Ik heb dus één lakje uit de cupcake collectie.

etos nagellak
etos nagellak

Cupcake
De roze kleur met glitters is erg mooi en doet me gelijk denk aan versierde cupcakes of het glazuur laagje op een donut. In 2 laagjes is deze kleur dekkend. Het is echt een meisjes kleur en ik vind hem ook erg leuk voor de wat oudere kinderen. Wat dacht je namelijk van een prinsessenlook! Ook heb ik al een aantal hele leuke ideeen waarbij ik onder andere dit lakje kan gebruiken. Erg leuk voor nailart bijvoorbeeld.

etos nagellak

Pinky pink
De rode/roze kleur is ook heel erg mooi. Hij lijkt op het eerste gezicht meer roze, maar eenmaal op je nagels is hij toch meer rood. Ook deze nagellak is met 2 laagjes dekkend genoeg. Voor de lente en de zomer is dit een hele mooie nagellak. Deze nagellak heeft ook een hele mooie glans, wat ik persoonlijk heel erg mooi vind.
etos nagellak

Kende jij de nagellak van de Etos eigen merk al? En welke kleur lijkt jou heel erg mooi? Welke van de bovenstaande kleuren zou ij zelf kiezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.