Essie – Peak Show

Essie - peak show
Essie is een merk dat ongelofelijk veel mooie kleuren nagellak in het assortiment heeft. Het lakje dat ik aan jullie laat zien is een lakje uit de winter collectie van 2015, maar deze kleur is juist ook in de zomer prachtig! Ik laat jullie kennis maken met Essie – Peak show.

Ondanks dat dit lakje uit de kerstcollectie van 2015 van Essie komt, is dit juist helemaal geen kerst kleur. De kleuren die in deze collectie uit kwamen waren geïnspireerd op wintersport.

Essie – Peak show

Peak show is een lichte kleur met een lichte roze kleur door de lak heen.
Essie - peak show

De nagellak lakt erg fijn, zijn dun van textuur waardoor je het makkelijk en gelijkmatig kunt aanbrengen. Dit lakje dekt in 2 a 3 dunne laagjes. Het viel mij op dat de nagellak lekker snel droogt, en dat vind ik zelf echt ideaal! Ik vind de kleur erg mooi, zelfs als je niet zulke hele lange nagels hebt. Ook kun je deze kleur makkelijk combineren met een outfit, of er een leuke/mooie nailart mee maken.
Essie - peak show

Deze nagellak van Essie en andere kleuren zijn te koop voor €9,99. Je kunt Essie vinden bij onder andere Etos, en de DM drogist in Duitsland.

Vraag: Heb jij nagellak van het merk Essie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Essie – Peak Show

Comments are closed.