Essie nagellakjes

_DSC2869
In deze review vertel ik jullie alles over deze 3 nagellakjes van Essie. Wat vind ik er van, en raad ik deze lakjes ook aan jullie aan? Ook laat ik natuurlijk swatches zien van deze 3 kleuren lakjes van Essie! Essie nagellakjes zijn niet meer weg te denken tussen de nagellak collecties.
_DSC2727
Dit setje waar 3 nagellakjes bij zitten, heeft 3 totaal verschillende kleuren. Nog nooit eerder had ik Essie nagellak gehad, dus was ik behoorlijk nieuwsgierig naar deze lakjes. Hoe zouden ze mij bevallen, hoe vallen de kleuren op je nagels, hoelang blijft de nagellak zitten. En nog veel meer vragen gingen er door mijn hoofd toen ik dit setje zag. Ik was blij want tja, dit waren mijn 3 eerste Essie lakjes, en ik hoopte dat er nog meerdere zouden volgen!

De 3 lakjes dit ik heb in dit setje heten:
Mademoiselle = Lichtroze (doorzichtig)
Fifth avenue = Knal rode kleur
Mint Candy Apple = mint blauwe kleur

De nagellakjes hebben een schattig flesje, met een duidelijke opdruk erop waarop staat ‘Essie’. Alle 3 de lakjes hebben een inhoud van 5ml. En ze zijn dan ook een stuk kleiner dan de andere nagellakjes die ik in mijn kast heb staan!
_DSC2739
Wat mij meteen opviel was de mooie rode en mint kleur! Wow, echt prachtige kleuren! Ik kon dan ook niet wachten om ze op mijn nagels te smeren! Wat een feestje!

_DSC2854
Fifth avenue

Allereerst probeerde ik de rode nagellak uit. Het is een mooie opvallende rode kleur, dit perfect is in de zomer of naar een feestje. Ik houd wel van rode nagellak! Zoals je kan zien op de foto hierboven geeft de nagellak ook een geweldige glans mee! Echt prachtig vind ik zelf! Dit lakje heeft 2 laagjes nodig om perfect te dekken. Het droogt snel, en binnen 10 minuten heb je je nagels ook al gedaan! Perfect vind ik zelf!

_DSC2865
Mint candy apple
Dan deze mint blauwe kleur, ik kon niet wachten tot ik deze kon uitproberen. Ik vind deze kleur echt heel erg mooi, en ook in mijn kledingkast komt deze kleur steeds vaker terug! Een duidelijke voorkeur voor deze kleur. Ook dit lakje heeft weer 2 laagjes nodig, en droogt snel. Deze lijkt iets minder glans af te geven dan de rode kleur, maar dat vind ik zelf wel prettig. Ik vind dat bij deze kleur niet nodig.

_DSC2870
Mademoiselle
Ik probeerde dit lakje eerst uit zonder een nagellak eronder, maar dan was er alleen wat glans te zien. Daarom besloot ik hem op de rode nagellak te laten zien aan jullie. Alleen mijn pink heb ik niet gedaan, zo kunnen jullie het verschil goed zien. Ik vind het een mooie kleur, en het geeft nog een extra glans aan je nagellak! Ook dit lakje is snel droog, maar heeft bovenop een ander lakje maar 1 laagje nodig. Meer is niet nodig.

Deze 3 kleuren vind ik alle 3 erg mooi, en ik zal ze waarschijnlijk erg vaak gaan dragen. Prachtig voor in de lente en zomer! Ik ben hier heel erg blij mee!

Welke kleur vinden jullie het mooist?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Essie nagellakjes

    1. ooh ja dat is echt een mooie kleur! Van deze lakjes is dat ook mijn favoriet! Ik hoop dat ik meer lakjes erbij krijg van essie, want ze hebben echt hele leuke! xx

  1. Ik heb dit setje ook zien liggen bij de Kruidvat, maar heb hem dan toch maar laten liggen 🙂 Het lijken me wel leuke kleurtjes, vooral de mintgroene spreekt me aan 🙂 Liefs! x

Comments are closed.